OBRADOVIĆ OPTIMISTIČAN PRED EFES: Igramo devetu utakmicu u 20 dana, a ovo nam je cilj

25.11.2020. 15:23
Piše:
Srbija Danas
Saša Obradović / Izvor: MN Press
Crveno-beli dočekuje jednog od favorita takmičenja.

Trener košarkaša Crvene zvezde Saša Obradović rekao je da će njegova ekipa pokušati da nametne svoj ritam protiv Efesa (četvrtak, 19.00) u utakmici 11. kola Evrolige.

Za Ligu šampiona KUĆA ČASTI: Preuzmi OVDE 1.000 RSD za sportsko klađenje

Za Ligu šampiona KUĆA ČASTI: Preuzmi OVDE 1.000 RSD za sportsko klađenje

NAJPRE ZVEZDA, PA REPREZENTACIJA: Košarkaš crveno-belih posle duela sa Efesom ide na OKUPLJANJE

NAJPRE ZVEZDA, PA REPREZENTACIJA: Košarkaš crveno-belih posle duela sa Efesom ide na OKUPLJANJE

EMOTIVNI OPROŠTAJI: Bogdanović NAPUSTIO Sakramento i DOČEKAN u Atlanti

EMOTIVNI OPROŠTAJI: Bogdanović NAPUSTIO Sakramento i DOČEKAN u Atlanti

Liverpul je u prošlom kolu samleo Atalantu u Begramu sa 5:0, ima devet bodova posle tri kola i gol-razliku 8:0. Večeras (21.00) će na Enfildu, opet protiv Atalante, pokušati da i teoretski obezbedi prolaz u osminu finala. Kvota na keca je 1,70, a na kombinazziju 1&3+ 2,05. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Liverpul - Atalanta.

- Naš cilj je da pokušamo da nametnemo naš ritam, igramo našu igru i pokušamo da ih napadnemo. Važno mi je, što uvek ističem, da pokažemo dobro lice, pokazali smo da sa svima možemo da igramo i da imamo kvalitet. Nadam se i da ćemo pronaći tu dodatnu energiju koja će nam biti izuzetno važna, jer će nam ovo biti deveta utakmica u periodu od samo 20 dana, što je ogromno opterećenje za ekipu - rekao je Obradović za sajt kluba.

Šef stručnog štaba crveno-belih ima samo reči hvale za tursku ekipu.

- Dolazi nam jedna od najboljih ekipa u Evroligi, pravljena za najviše ciljeve i domete. Čak i sa problemima o kojima se govori, to je izuzetno respektabilan sastav koji ima ogroman kvalitet na svim pozicijama - kazao je Obradović.

Košarkaš kluba sa Malog Kalemegdana, Dejan Davidovac, rekao je da Zvezdu čeka teška utakmica.

- Ove godine nisu startovali prema planu, imaju već četiri poraza, ali zna se šta im je cilj, šta mogu i kakav kvalitet poseduju. Imaju nekoliko povredjenih igrača, ali i bez njih to je vrlo jaka ekipa koju predvodi Šejn Larkin. Moerman, Simon, Anderson... Ne znate odakle preti veća opasnost. Naše je da se dobro pripremimo, nismo imali mnogo prostora, otežavajuća okolnost je i da smo se mnogo potrošili u prethodne dve i po nedelje, ali igraćemo čvrsto i želimo da ovaj izuzetno težak period koji je iza nas završimo na najbolji mogući način - istakao je Davidovac.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Aura Ruiz, bivša devojka Hesea Rodrigeza. 

The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.
Piše:
Srbija Danas
25.11.2020. 15:23
Pogledajte više