SEĆANJE NE BLEDI: Četiri godine posle nesreće Nataša Kovačević poslala moćnu poruku (FOTO)

07.09.2017. 20:40
Piše:
Srbija Danas
Nataša Kovačević odlično se snašla po povratku na teren / Izvor: MN Press
Tog 7. septembra 2013. prekinuta je blistava igračka karijera, ali započeta nova hrabra misija.

Na današnji dan pre četiri godine mlada košarkašica Nataša Kovačević doživela je tešku saobraćajnu nesreću u Mađarskoj i tada otpočela novu, hrabru misiju po kojoj je sada poznata širom planete. Kovačevićeva je zbog amputacije potkolenice morala da završi igračku karijeru, ali neumorno radeći u ulogama predsednice ženskog kluba Crvene zvezde, ambasadora FIBA i u Fondaciji „Nataša Kovačević“ daje pravi primer kako se boriti i pozitivno razmišljati.

ŽOC STVARA MOĆNIJI FENER: Obradović doveo veliko POJAČANJE, koga je Marko Gudurić DOBRO upamtio!

KAKO BEZ NJEGA: Partizan napustio STARTER, poznata sudbina GRČKOG DIVA (FOTO)

Pre četiri godine Kovačevića je teško povređena kada je autobus sa košarkašicama Đera sleteo s puta, kako bi izbegao direktan sudar sa automobilom koji je ušao u suprotnu traku. Tada su poginuli trener Akoš Fuzi i tim menadžer Peter Tapodi, a lakše povrede zadobila je srpska košarkašica, Milica Ivanović.

- Sve je to samo poglavlje u ovoj knjizi života. Ipak, sećam se dvoje ljudi koji su nas napustili. Četiri godine su prošle, ali ih nismo zaboravili! - napisala je Nataša danas na svom profilu na „Tviteru”.

PRODAO VERU ZA FOTELJU: Vujošević optužio Srbiju kao najvećeg krivca za građanski rat!

Nataša je bila veoma talentovana i perspektivna igračica, prošla je sve reprezentativne selekcije, a pre Đera igrala je za Partizan, Voždovac i Crvenu zvezdu.


 

Piše:
Srbija Danas
07.09.2017. 20:40
Pogledajte više