POTRES U PARTIZANU UOČI DERBIJA: Sukob trenera i kapitena, jedan TRAŽI da ode! (FOTO)

22.04.2017. 19:49
Piše:
Srbija Danas
Džile / Izvor: MN Press
Posle blede igre protiv Vrščana, problemi u Partizanu pred okršaj sa Zvezdom.

U utorak je na programu večiti derbi Super lige, a kako pišu "Novosti", moguće je da Partizan okršaj sa najljućim rivalom dočeka bez trenera Aleksandra Džikića!

ŽOC NEMA MILOSTI: Kada su igrači Fenerbahčea imali trening po dolasku iz Atine? (FOTO)

SVE SE VRTI OKO PARA: Bivši igrač Partizana OTIŠAO u Kinu (FOTO)

KK Partizan / Izvor: MN Press

Naime, posle blede partije crno-belih na meču sa Vrščanima došlo je do rasprave trenera tima iz Humske sa kapitenom Novicom Veličkovićem, posle čega je, prema nezvaničnim izvorima, Džikić ponudio ostavku.

Naredni dani daće odgovor da li je strateg srpskog vicešampiona ozbiljan u nameri da napusti Humsku ili je u pitanju bila samo emotivna reakcija. Ostaje da crno-beli hladne glave analiziuraju situaciju i sred redove pred duel sa Crvenom zvezdom. Naravno, za očekivati je da Džikić i Veličković reše nesuglasice, zaborave da su imali glasnu raspravu u svlačionici posle utakmice sa Vrščanima i da nastave saradnju.

KOŠARKAŠ PARTIZANA ISKREN: Zvezda je imala izvanrednu sezonu (FOTO)

Podsećanja radi, Džikić je najavaljivao ostavku u još nekoliko navrata ranije, na kraju prošle sezone pričalo se o njegovom povratku u NBA, a i kasnije je pretio takvim potezom nezadovoljan zbog mogućih suspenzija Partizana od strane KSS, besparice, situacije oko učešća srpskih klubova u Evrokupu ...


 

Piše:
Srbija Danas
22.04.2017. 19:49
Pogledajte više