SRAMOTNA KAMPANJA: Kako Zvezda može da igra u Evroligi?

05.06.2017. 21:00
Piše:
Srbija Danas
KK Crvena zvezda / Izvor: MN Press
Oglasio se na Tviteru.

Crvena zvezda je u finansijskoj krizi, klub sa Malog Kalemegdana duguje plate igračima iz aktuelnog sastava, ali i pojedinim nekadašnjim prvotimcima. Iz pojedinih delova Evrope stižu zluradi komentari na račun stanja u taboru crveno-belih, možda upravo iz timova koji se potajno nadaju da bi mogli nešto da „ušićare“ eventualnim kažnjavanjem šampiona Jadrana od strane čelnika Evrolige.

HOĆE LI DOVODITI STRANCE: Milojević je imao JASAN odgovor (GALERIJA)

RENOVIRANJE: Zvezda se već ZAHVALILA ovom kvintetu (FOTO)

Tako se iz Turske, ničim izazvan, oglasio Majkl Rol, bek Bešiktaša. Amerikanac sa pasošem Tunisa je na Tviteru ostavio komentar.

- Kako Crvena zvezda može opet da igra u Evroligi ako nisu platili igračima više od pola plata – napisao je Rol na popularnoj društvenij mreži.

Turska će u narednom ciklusu imati samo dva predstavnika u eltinom takmičenju (Fenerbahče i Efes) i možda upravo u tom grmu leži zec Rolove "brige" za kredibilitet Evrolige.

Podsetimo, saigrač Rola je i bivši centar crveno-belih Vladimir Štimac, a crno-beli iz Istanbula bore se plasman u finale šampionata Turske. Trenutno vode sa 2:1 u polufinalnoj seriji protiv Anadolu Efesa.

Piše:
Srbija Danas
05.06.2017. 21:00
Pogledajte više