SRBIJA, SRBIJA! Sa tribina se čulo navijanje, a onda je Jokić POJASNIO neke stvari. Fenomenalno! (VIDEO)

22.03.2018. 09:38
Piše:
Srbija Danas
Nikola Jokić / Izvor: Reuters
Srpski košarkaš pokazao da je veliki čovek i van parketa.

Ekipa Denvera je pobedila Čikago Buls na protivničkoj strani, a Nikola Jokić je odigrao odličan meč. Postigao je 21 poen, sedam skokova i pet asistencija, a posle meča pokazao da je veliki čovek i van parketa. Sjajna podrška stizala je sa tribina, gde je prema nekoj proceni bilo oko 500 srpskih navijača koji su došli da podrže mladog Somborca. Tribine su bile ukrašene trobojkama, a uzvikivali su njegovo ime kao i ‚Srbija, Srbija‘.

NBA: Briljantni Jokić i čudesni Teo za pobedu Nagetsa i Klipersa (VIDEO)

SUSRET NA NBA UTAKMICI: Nole uživao u društvu hrvatskih reprezentativaca (FOTO)

- Ovacije, navijači sa srpskim zastavama... Kada Srbija igra, uvek je takva atmosfera, zamislite da cela dvorana navija na taj način. Tako mi u Srbiji volimo košarku, mi smo zemlja košarke – rekao je Jokić.

Dugo mu je trebalo da napusti halu, svi su hteli fotografiju, autogram, pa je zastajao na svakom koraku dok se potpisivao na dresove, kačkete.

- Čuo sam da je bilo oko 500 srpskih navijača, to je velika stvar. Iznenađen sam da su došli samo zbog mene, dozivali su me, skandirali moje ime i kada sam bio na klupi. Podržavali su me, dobro su se zabavljali, a mi to radimo, samo se dobro zabavljamo - dodao je Jokić.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.

Piše:
Srbija Danas
22.03.2018. 09:38
Pogledajte više