ŠTA SE DOGODILO? Kingsi i Klipersi su igrali, Bogdan i Teo ni minut na parketu (VIDEO)

14.10.2017. 09:03
Piše:
Srbija Danas
Miloš Teodosić / Izvor: Reuters
Porazi Sakramenta i Los Anđelesa.

Prethodne noći timovi četiri srpska igrača odigrala su svoje mečeve, ali je samo jedan uspeo da dođe do pobede. Sakramento Kingsi nisu imali čemu da se nadaju u susretu sa aktuelnim šampionima Golden Stejt Voriorsima koji su slavili 117:106. Stef Kari sa 18 i Patrik Mekau sa 17 poena predvodili su šampiona, dok je u Kraljevima sa 23 poena bio najefikasnjiji Dejvid Stokton. Bogdan Bogdanović nije bio u sastavi Kingsa zbog povrede zgloba koju je doživeo u meču protiv Los Anđeles Klipersa.

KAO REPLIKA IZ FILMA: Galinari i tim Klipersa imaju SAVET za Tea (VIDEO)

Teo i Bogdan su istrčali na teren, a onda su navijači uočili jednu NEOBIČNOST (VIDEO)

U Los Anđelesu je odigran gradski derbi između Lehjkersa i Klipersa, a trofejnija franšiza iz Grada anđela slavila je sa 111:104. U redovima Klipersa nije bilo Miloša Teodosića odlukom trenera, ali razloga za brigu nema jer je Dok Rivers odlučio da na ovom meču odmori Grifina, Džordana, Galinarija i Beverlija. Tajron Valas i Džavun Evans su sa 23 i 22 poena predvodili Kliperse, dok je sa 16 poena najbolji u Lejkersima bio Bruk Lopez.

Milvoki Baksi savladali su Detroit Pistonse 107:103 predvođeni grčkim čudovištem Janisom Adetokunpom koji je postigao 17 poena uz po šest skokova i asistencija. Boban Marjanović je na terenu proveo 12 minuta i za to vreme postigao 10 poena uz jedan proimašaj iz igre i pet skokova.

Mark Gasol i Majk Konli razbili su Nju Orleans Pelikanse u Memfisu sa po 19 postignutih poena, a Španac je imao i 10 skokova. Odličan učinak imao je i Rade Zagorac koji se jedimni radovao od srpskih igrača noćas. Bivši igrač Mege imao je veoma dobar učinak od osam poena uz samo jedan promašaj iz igre, sedam skokova i dve asistencije za 15 minuta u igri.

 

Piše:
Srbija Danas
14.10.2017. 09:03
Pogledajte više