SVE JE GOTOVO? Radonjić OSTAJE trener Zvezde, ali pod OVIM uslovom (FOTO)

23.06.2017. 16:03
Piše:
Srbija Danas
Dejan Radonjić / Izvor: MN Press
Sastanak sa Nebojšom Čovićem iskristalisao situaciju.

Nepunih sat vremena po osvajanju titule, trener Crvene zvezde Dejan Radonjić otkrio je koliko je teška finansijska situacija u klubu i da je njegov ugovor istekao. Delovalo je tada da će crveno-beli morati da traže novog trenera, ali kako sada stvari stoje Radonjić je blizu odluke da i sledeće sezone sa klupe predvodi tim sa Malog Kalemegdana, piše ''Kurir''.

FMP doneo krupne odluke za novu sezonu

DONETA ODLUKA: Sad je jasno DA LI ĆE Bolden igrati u Zvezdi (FOTO)

Najtrofejniji trener u istoriji crveno-belih vodio je prethodnih dana razgovore sa predsednikom kluba Nebojšom Čovićem, od kojeg je dobio čvrste garancije da će svi dugovi biti isplaćeni igračima, kao i da će u narednoj sezoni sve biti drugačije po pitanju finansija. Radonjić je i dalje sumnjičav, mada bi trebalo da pristane na novu saradnju, posebno zato što ima veliku podršku navijača Crvene zvezde.

DELIJE POŽURITE! Nezapamćeno INTERESOVANJE za SEZONSKE ulaznice! (FOTO)

Nebojša Čović / Izvor: MN Press

Dejan Radonjić je na kraju sezone imao ponude Barselone, Baskonije i Makabija, ali nije pristao da ode u inostranstvo. Njemu finansije nisu najveći prohtev, mnogo mu je važnije da igrači budu redovno plaćeni, posebno u sezoni u kojoj je Beograd domaćin fajnal-fora Evrolige.

 

Piše:
Srbija Danas
23.06.2017. 16:03
Pogledajte više