TEODOSIĆ: Ne znam kad ću ponovo na parket (FOTO)

08.11.2017. 15:33
Piše:
Srbija Danas/Sport klub
Miloš Teodosić / Izvor: Profimedia
Kapiten reprezentacije Srbije doživeo je povredu stopala.

Plejmejker Los Anđeles Klipersa Miloš Teodosić ušao je u treću nedelju oporavka od povrede stopala koju je doživeo na utakmici protiv Feniksa. Kapiten reprezentacije Srbije sluša savete lekara i nada se da će što pre biti u mogućnosti da pomogne saigračima.

- Sve je u rukama lekarske službe. Povreda ne spada u teške, ali je vrlo nezgodna i može da se vraća, pa zbog toga zahteva strpljenje. Još ne znam kad ću ponovo na parket i ne smem time da se opterećujem, jer mogu da izazovem kontraefekat i dugotrajne probleme. Ne preostaje mi ništa drugo nego da slušam medicinski tim - rekao je Teodosić.

Milos Teodosić / Izvor: Profimedia

Mađioničar sa loptom je pre nekoliko dana koristio stacionarni bicikl, a sada mu je leva noga u medicinskoj čizmi, koja čuva nogu od umaranja i omogućava mu da se kreće.

- Čizma mi pomaže da normalno funkcionišem i da mogu da prisustvujem utakmicama i budem uz saigrače. Dobro smo počeli sezonu, ali smo u poslednjih pet mečeva doživeli četiri poraza. Sledi nam turneja prvo po zapadnoj, a kasnije po istočnoj obali i trebalo bi da budem sve vreme sa timom. U sastavu imamo mnogo kvalitetnih igrača i naravno da mogu da igraju dobro i bez mene, ali ja se nadam da ću se što pre oporaviti i da ćemo zajedno pobeđivati u nastavku sezone. Naravno da želim da se što pre vratim na parket, ali je prioritet da se povreda potpuno zaleči kako bih mogao bez problema da igram u kontinuitetu - poručio je Teodosić.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.

 

Piše:
Srbija Danas/Sport klub
08.11.2017. 15:33
Pogledajte više