TOMIĆ PRED FMP: Nikakvih tajni nema

03.05.2019. 14:00
Piše:
Srbija Danas
Milan Tomić / Izvor: MN Press
Utakmica u subotu.

Takmičenje u Superligi Srbije za košarkaše Crvene zvezde biće nastavljeno u subotu, a u dvorani "Aleksandar Nikolić" gostovaće FMP. Meč sa Panterima najavili su trener MIlan Tomić i prvotimac Ognjen Dobrić.

- Znam da se često ponavljam sa rečenicama u kojima naglašavam da koncentracija, pristup i energija moraju da budu na visokom nivou. Ali upravo kada toga nema, onda nema ni lake utakmice, svaka je teška. Zato moramo da odigramo dobru utakmicu protiv mlade ambiciozne, agresivne i rastrčane ekipe kakva je ekipa FMP. Samo pravim odnosom možemo da dođemo do bodova, protiv tima koji ma svoju fizionomiju, svoj kvalitet.  Igramo na svom parketu, i ukoliko se budemo pridržavali dogovora iz pripreme za ovaj meč, očekujem da naši navijači vide dobru utakmicu dve ekipe koje žele vrh tabele u našoj grupi - rekao je za klupski sajt Tomić, a navijače (između ostalog) je pozvao i Dobrić. 

ZVANIČNO: Stranac NAPUSTIO Zvezdu (FOTO)

ZVANIČNO: Stranac NAPUSTIO Zvezdu (FOTO)

POSLASTICA ZA DELIJE: Stiže veliko pojačanje, sin Zvezdine legende (VIDEO)

POSLASTICA ZA DELIJE: Stiže veliko pojačanje, sin Zvezdine legende (VIDEO)

HRVATIMA NIJE DOSTA PUCANJA: Skandalozno! Trener Cibone igrače motiviše pričama iz rata (FOTO)

HRVATIMA NIJE DOSTA PUCANJA: Skandalozno! Trener Cibone igrače motiviše pričama iz rata (FOTO)

- Odlično se poznajemo sa ekipom FMP i tu nikakvih tajni nema. Igraju odlično bez obzira na odsustvo nekoliko startera zbog povreda, što su potvrdili i pobedama u prva dva kola. Jako su agresivni, imaju dobre šutere, odlično se uklopio i Novozelanđanin Fin Dilejni, igraju sa mnogo volje i energije. Na sve to moramo da odgovorimo, jer naš plan je poznat, a to je za početak prvo mesto u grupi, kojim bi sačuvali prednost domaćeg terena u završnici Superlige. Pozivam i naše navijače da dođu u dvoranu "Aleksandar Nikolić" i pruže nam podršku u utakmici koja nije nimalo jednostavna za nas - kazao je Dobrić.

Ognjen Dobrić / Izvor: MN Press

Zvezda je takođe podsetila da je ulaz na tribine za ovaj meč slobodan, a karte će ispred blagajne deliti volonteri kluba. Cene ostalih karata za ostale sektore ostale su nepromenjene, od 400 pa sve do 5.000 dinara za počasno mesto u prvom redu. Detaljniji cenovnik možete da pogledate na OVOM linku. 

Utakmica Crvena zvezda mts - KK FMP igraće se u subotu od 17 časova u dvorani, a već u narednom kolu crveno-beli su naredne srede ponovo domaćini ekipi OKK Beograda.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda atletičarka iz Švedske Kadi Sanjia

 

Piše:
Srbija Danas
03.05.2019. 14:00
Pogledajte više