UMALO DA PADNE PESNIČENJE: Predstavnici Olimpijakosa i Panatinaikosa u NOVOM klinču (FOTO)

16.03.2019. 08:43
Piše:
Srbija Danas
Dimitris Janakopulos / Izvor: Profimedia
Presedan na sastanku čelnika velikana iz Atine.

Taman kada se pomislilo da bi zaraćene strane Olimpijakosa i Panatinaikosa mogli da zakopaju "ratne sekire", usledio je novi skandal. Ministar sporta Vlade Grčke Jorgos Vasilijadis okupio je čelnike klubova iz Pireja i Atine, sa ciljem da se smire strasti pred naredni derbi, koji se igra u nedelju.

Umesto srećnog epiloga i dogovora da se utakmica odigra, došlo je do nove skandalčine. Kako prenose grčki mediji, gazda PAO Dimitris Janakopulos iz protesta je napustio sastanak jer su ga, kako tvrdi, predstavnici Olija, braća Angelopulos i potpredsednik crveno-belih Jorgos Skindilias, vređali i gurali.

NBA: Prštalo u srpskom DERBIJU! Kralj se nada ČUDU (VIDEO+FOTO)

NBA: Prštalo u srpskom DERBIJU! Kralj se nada ČUDU (VIDEO+FOTO)

Iz tabora Olimpijakosa iznose drugačije svedočenje, gigant iz Pireja tvrdi da je Janakopulos pljunuo nekoga iz delegacije Olimpijakosa.

- Gospodin Skindilijas je pretio da će da me istuče. Nedavno sam imao operaciju. Sada sam van zgrade, ali zovem vlasnika Olimpijakosa Georga Agelopulosa da dođe i udari me. Ne razumem zašto je sada organizovan ovaj sastanak. Postoje zakoni i oni moraju da se poštuju – rekao je Janakopulos.

Očigledno da će se na "pomirenje" sačekati neka nova prilika. Podsetimo, cela frka nastala je zbog sudija i meča u polufinalu Kupa, posle kojeg su iz Olimpijakosa tražili da naredne utakmice sa Zelenima sude arbitri iz druge države.

Zanimljivo da su oba kluba istakla volju da pristupe ABA ligi, slali pisma čelnicima regionalnog takmičenja, međutim, posle ovakvih poteza, evidentno su oba grčka velikana od te ideje prilično daleko.

Pogledajte kako izgleda Ebi Klensi, supruga engleskog fudbalera Pitera Krauča.

 

Piše:
Srbija Danas
16.03.2019. 08:43
Pogledajte više