VELIKI ŠOK ZA PARTIZANOVCE: Uroš Luković TVRDI da je veliki Grobar, a ODLAZI u redove šampiona Hrvatske

29.07.2021. 16:36
Piše:
Srbija Danas
Uroš Luković / Izvor: MN Press
Neočekivano.

Iskusni srpski centar Uroš Luković (32) završio je epizodu u Mornaru i seli se u Hrvatsku.

U Beogradu počinje besplatna škola tenisa za decu – Na prvi čas dolazi Viktor Troicki

U Beogradu počinje besplatna škola tenisa za decu – Na prvi čas dolazi Viktor Troicki

UGOVOR NA GODINU DANA: Sve je gotovo, potpisao Vesterman!

UGOVOR NA GODINU DANA: Sve je gotovo, potpisao Vesterman!

PONOVO SU SLAVILI: Španci POBEDILI u reprizi finala Mundobasketa

PONOVO SU SLAVILI: Španci POBEDILI u reprizi finala Mundobasketa

Pola posla je Vojvodina završila u Litvaniji, gde je savladala Panevežis sa 1:0 kao gost, a večeras (20.00) u Novom Sadu ostaje joj da dovrši taj posao i plasira se u naredno kolo kvalifikacija za Ligu konferencija. Kvota na keca je 1,67, na iks 3,50, a na dvojku 5,00. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Vojvodina – Panevežis.

On je potvrdio da će posle četiri uspešne godine u Baru uskoro obući dres Zadra, sa kojim je preostalo još samo da ozvaniči dogovor i da ode u Dalmaciju da potpiše ugovor.

- Evo taman sam završio privatni trening, tu kod mene na beogradskom Voždovcu, danas ili najkasnije sutra ću potpisati jednogodišnji ugovor s KK Zadrom. U Mornaru gde sam proveo poslednje četiri sezone došlo je do obostranog zasićenja, razišli smo se prijateljski. Uvek, u bilo kojem klubu gde sam do sada igrao, dogodilo mi se nešto lepo, tako da sam siguran da ću sa Zadrom napraviti nešto veliko, nadam više nego prošle godine u dresu Mornara - rekao je Luković u četvrtak za portal "Antena Zadar".

Visoki centar raduje se nastupu pred navijačima koji su uvek uz Zadar i želi da pred njima napravi veliki rezultat.

- Primetio sam da se već slaže ekipa za sledeću sezonu. Iskreno, voleo bih da svi zajedno napravimo veliki rezultat, da nas zapamte, ako je ikako moguće da budemo u prvih četiri, pet ekipa u ABA ligi.

Uroš je bivši košarkaš Partizana i poznato je da je veliki navijač crno-belih. Ovog leta je ispratio ogromne promene u Humskoj i vidi svoj bivši klub kao glavnog favorita za titulu.

- Inače, moj favorit ove godine je Partizan, došao im je sjajni trener Željko Obradović, složili su jaku ekipu, s njima igramo i u prvom kolu, tako da će biti zanimljivo već na startu lige. U Zadar dolazim na početak priprema, a nadam se da ću uhvatiti vremena i da se okupam u moru - dodao je Luković.

 

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda srpska atletičarka Sara Vještica

 

The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.
Piše:
Srbija Danas
29.07.2021. 16:36
Pogledajte više