POSLE MINUS 32: Evo šta su PORUČILI iz Limoža Duletu (FOTO)

17.01.2017. 17:30
Piše:
Srbija Danas
Duško Vujošević / Izvor: MN Press
Bivši šampion Evrope tek na 10. mestu u šampionatu.

Iako Limožu na terenu ne ide sve baš po zamislima trenera Duška Vujoševića, legenda Partizana očigledno uživa veliko poverenje klupskih čelnika i njegovo mesto na klupi nije u opasnosti. Kolo pre kraja prvog dela prvenstva, Limož se nalazi na deobi desetog mesta na tabeli, sa skorom od sedam pobeda i devet poraza, a u tamošnjoj javnosti prilično snažno odjeknuo je neuspeh u minuloj rundi, na gostovanju Ortezu (57:89).

PARTIZAN JE OBEZBEDIO PROLAZ: Ali Džikić UPOZORAVA na OVAJ detalj (FOTO)

 - Iako je na konferenciji za medije, posle utakmice, Vujošević preuzeo deo odgovornosti na sebe, mi sigurno nećemo menjati trenera dok sezona traje. Bar ne do kraja ovog prvenstva. Čak i ako bi, na određen način, imali drugo rešenje, smatramo da ni Duško, ni igrači nisu tek tako mogli da zaborave košarku. Ova situacija jeste iznenađenje za ekipu - smireno je govorio predsednik Limoža, Frederik Forte.

BOMBA: Peković dovodi NBA pojačanje u Partizan za napad na trofeje? (FOTO)

GROBARE ĆE RAZBESNETI REČI BIVŠEG KAPITENA PARTIZANA: Zvezda može da OSVOJI EVROLIGU (FOTO)

Navijače slavnog kluba mogu da raduju partije Limoža na svom terenu, gde ima učinak od pet pobeda i dva poraza, ali je problem na gostovanjima, gde je Vujoševićev tim pobedio samo dvaput iz devet pokušaja, a u nedelju gostuje lideru na tabeli, Monaku, koji kod kuće ima skor 8:1

ITUDIS: Ne znam kada će Teo ponovo na parket

 - Mi smo kod kuće smo izgubili od Šolea i Le Portea, a dobili Le Man na strani, pa Nanter u našoj hali, a onda izgubili 32 razlike od Po Orteza. Čini mi se da ne znamo na kojoj nozi plešemo - zaključio je predsednik Forte.

 

Piše:
Srbija Danas
17.01.2017. 17:30
Pogledajte više