NAVIJAČI PARTIZANA VREĐALI SUPRUGU NEBOJŠE ČOVIĆA: Oglasio se Obradović, EVO šta je rekao trener crno-belih

15.02.2023. 20:31
Piše:
Srbija Danas
Nebojša Čović / Izvor: MN Press
Imao je šta da kaže.

Trener Partizana Željko Obradović izneo je utiske posle trijumfa nad Spartakom i plasmana u polufinale Kupa Radivoja Koraća. 

KUP RADIVOJA KORAĆA: Partizan razgazio patike za derbi sa Zvezdom

KUP RADIVOJA KORAĆA: Partizan razgazio patike za derbi sa Zvezdom

Otvorena izložba povodom 100 godina košarke

Otvorena izložba povodom 100 godina košarke

"ODLUČIO SAM DA NEĆU VIŠE IGRATI KOŠARKU..." Hezonja otvorio dušu o teškim trenucima u karijeri

"ODLUČIO SAM DA NEĆU VIŠE IGRATI KOŠARKU..." Hezonja otvorio dušu o teškim trenucima u karijeri

- Drago nam je što smo opet u Nišu, koji je uvek bio izvanredan organizator završnice Kupa Srbije. Igrali smo protiv tima sa kojim smo morali da igramo sa istom motivacijom kao oni, nismo dobro počeli, ali smo posle održavali razliku. Bili su u utakmici, pokušavali su da se vrate i čestitam im na tome. Bilo je negde i logično da se ova dva momka puste na teren. Biće zabeleženo da su upisali poene i minute za Partizan. Malo je bio problem što je Smailagić imao četiri faula za minutažu, a sve ostalo je bilo kako je bilo planirano. Tokom utakmice nas sve to tera na promene - rekao je Obradović.

Željko Obradović / Izvor: MN Press

Navijači Partizana su tokom duela vređali suprugu predsednika KK Crvena zvezda Nebojše Čovića, a povodom toga mišljenje je dao i trener crno-belih. 

- Ja sam pre godinu i po dana došao u Partizan gde sam sa velikim ponosom govorio zbog čega sam se vratio ovde na konferenciji. Naveo sam neke stvari, kako bih voleo da izgleda Partizan, da jedino navijači bodre naš tim, da ostave provokacije, bacanje predmeta po strani. Večeras sam čuo ružne reči. Voleo bih da to prestane, da navijači bodre jedino naš tim. Večeras su došli u ogromnom broju, zahvaljivao im se na podršci svuda u Areni, pa i na gostovanju. Moraju da nastave da pokazuju ljubav prema timu, ali da ne vređaju nikoga drugog nikada više. Ovo je košarkaška utakmica. Ima mesta gde mogu da ispolje neke bilo kakve stvari koje ispoljavaju na utakmicama. Hvala svima koji su došli, želeo bih da se sve utakmice Partizana pretvore u feštu košarke. Hvala lepo - zaključio je Željko Obradović.

Partizan će u borbi za finale igrati sa boljim iz duela Borac - Crvena zvezda. 

Najnovije vesti o KK Partizan možete naći OVDE.

BONUS GALERIJA


Piše:
Srbija Danas
15.02.2023. 20:31
Pogledajte više