ZVEZDA ČEKA FMP: Tomić pričao o KONCENTRACIJI i žutim MINUTIMA (FOTO)

18.01.2019. 13:27
Piše:
Srbija Danas
Milan Tomić / Izvor: MN Press
Meč se igra u dvorani "Aleksandar Nikolić".

Između mečeva sa Valensijom u Evrokupu, Crvenu zvezdu očekuje duel 16. kola ABA lige protiv FMP-a iz Železnika. Utakmica u dvorani “Aleksandar Nikolić” na programu je u subotu 19. januara od 19 sati , a šampion Srbije želi da ostvari i 16. pobedu u regionalnom takmičenju ove sezone.

VAŽNO ZA ZVEZDAŠE: Šampion pustio u prodaju ULAZNICE za FMP i Valensiju! Evo koliko KOŠTAJU (FOTO)

NIJE SAMO DEGENEK: Zvezda ostaje bez još jednog DEFANZIVCA (FOTO)

Strateg crveno-belih Milan Tomić pozvao je svoje igrače na oprez i maksimalnu koncentraciju.

POČETAK VAŽNE SARADNJE: Zvezda se DOGOVRILA sa Kinezima! (FOTO)

– Očekuje nas utakmica na našem parketu posle dve nedelje. U goste nam dolazi FMP, veoma talentovana i mlada ekipa koja je u dosadašnjem toku ABA lige pokazala da poseduje kvalitet. Potenciramo da nam je potrebna koncentracija tokom čitavih 40 minuta jer smo u nekim od prethodnih utakmica videli da pad od samo nekoliko minuta može skupo da košta. Zato je potrebno da budemo fokusirani u subotu i da pred našim navijačima pokušamo da ostvarimo novu pobedu - rekao je Tomić za klupski sajt.

Borišu Simanića raduje povratak u popularni “Pionir”.

– Iza nas su veoma naporne dve nedelje na relaciji Novo Mesto – Laktaši – Španija. Brojna putovanja i zahtevne utakmice i zaista se radujemo što ćemo konačno igrati pred našim navijačima. Dugo godina poznajem brojne igrače FMP-a i u pitanju je zaista talentovana ekipa. Želimo da pobedimo u ovoj utakmici, a za to je neophodno da budemo fokusirani tokom svih 40 minuta što možda nije bio slučaj u nekim prethodnim utakmicama. Podrška nam je potrebna i protiv FMP-a, ali i utakmici sa Valensijom koja nas očekuje već u sredu, dodao je mladi krilni centar.

 

Piše:
Srbija Danas
18.01.2019. 13:27
Pogledajte više