ZVEZDA DOČEKUJE MEGU: Alimpijević otkrio hoće li igrati Antić i Lazić (FOTO)

03.10.2017. 17:43
Piše:
Srbija Danas
Dušan Alimpijević / Izvor: MN Press
Meč počinje od 21 čas u dvorani ''Aleksandar Nikolić''.

Košarkaši Crvene zvezde su u prvoj utakmici nove sezone u ABA ligi lako savladali Mornar u dvorani ''Aleksandar Nikolić'', a već sutra od 21 čas na istom mestu dočekuju ekipu Mega Bemaksa. Crveno-beli polako ulaze u ritam od dve utakmice nedeljno koji će trajatgi do kraja oktobra. Mega Bemaks je takođe dobro počela sezonu pobedom u Sremskoj Mitrovici protiv Cibone, tako da se očekuje interesantna utakmica, a trener Zvezde Dušan Alimpijević upozorava na opsanosti ulasak u drugačiji rimat mečeva.

ZNA SE KO JE MVP: Zvezdin novajlija ISPRED svih (VIDEO)

ČOVIĆ: Mladi su mogli da dobiju veću minutažu prošle sezone

 - Tim koji je doživeo veliku rekonstrukciju tokom leta, ali je zadržao isti stil igranja. Mega je ekipa sa puno energije i potencijala. Već ulazimo u režim igranja utakmica na svaka 3 dana.  Zato svi moraju da budu spremni na nove zadatke i nove obaveze koje dolaze sa novim protivnicima. Očekujem da odigramo vrlo motivisano kao i na startu, ali bez pritiska koji je donela prva utakmica. Takođe, očekujem da napredujemo iz utakmice u utakmicu - jasan je Alimpijević.

Pero Antić i Ognjen Dobrić / Izvor: MN Press

U odnosu na meč protiv Mornara, biće i manjih promena u timu pošto će definitivno igrati Pero Antić i Ognjen Dobrić, dok će Branko Lazić pauzirati i ovu utakmicu.

INFORMACIJA OD SUVOG ZLATA: Delije evo gde Zvezda igra sa Barselonom u Evroligi (FOTO)

Branko Lazić / Izvor: MN Press

 - Što se tiče igračkog sastava, osim Branka Lazića, koji se još uvek oporavlja od povrede, svi ostali igrači konkurišu za sastav - najavio je Alimpijević.

 

Piše:
Srbija Danas
03.10.2017. 17:43
Pogledajte više