Zvezdaši su želeli velikog ljubimca, a Alimpijević je objasnio zašto Pero Antić ne igra

02.10.2017. 10:08
Piše:
Srbija Danas
Dušan Alimpijević / Izvor: MN Press
Crveno-beli sigurni na startu sezone.

Crvena zvezda je uspešno započela novu sezonu trijumfom nad Mornarom (pročitajte OVDE), a trener crveno-belih Dušan Alimpijević bio je zadovoljan posle zvaničnog debija na klupi crveno-belih.

MALE SRPSKE ČAROLIJE: Teo debitovao za Kliperse i zaludeo NBA! Dve magične asistencije za Džordana su hit u Americi (VIDEO)

AMERI U ŠOKU! Neviđeno od ere Peđe Stojаkovića. Bogdan ŠUTIRAO trojke 21-21!!! (VIDEO)

- Prva utakmica uvek nosi dozu tenzije, ali prvo poluvreme je bilo odlično. Ne smemo da dopustimo ofanzivni skok, imali smo ponekad i ležeran pristup u napadu, pričali smo i u svlačionici. Mislim da je Lazarević iskoristio minutažu, pravi je ratnik, dobio je i udarac, ali je dobro i biće u sastavu za Megu – istakao je Alimpijević.

Mladi strateg je objasnio zbog čega nije uvodio u igru Pera Antića koji je celu utakmicu sa Baranima presedeo na klupi za rezervne igrače, a navijači su sa tribina tražili da „oseti barut“ skandirajući njegovo ime.

Pero Antić i Ognjen Dobrić / Izvor: MN Press

- Antić me oduševljava pristupom i ponašanjem, moramo da vodimo računa da uđe u pravom trenutku. Dobili smo kvalitet sa njim na treningu, samo još malo fizički da se spremi. Lazićeva povreda je u potpunosti sanirana, vrlo brzo će biti u timu, samo fizički da se podigne. Dobrić je mogao danas da igra, ali vodili smo se time da igraju oni koji su igrali sve vreme – podvukao je Alimpijević.

Zvezda u sredu (21.00) dočekuje Megu u drugom kolu regionalnog takmičenja. 

Piše:
Srbija Danas
02.10.2017. 10:08
Pogledajte više