POSLE DVA PORAZA: Srpkinje ne muči košarka, već jedan DRUGI SPORT!? (FOTO)

09.08.2016. 13:40
Piše:
Srbija Danas
Marina Maljković / Izvor: Reuters
Loš start izabranica Marine Maljković u Rio de Žaneiru.

Selektorka ženske košarkaške reprezentacije Srbije, Marina Maljković nije zadovoljna dosadašnjom igrom njenih izabranica na olimpijskom košarkaškom turniru na Olimpijskim igrama u Riju. Selektorkine izabranice prvi meč su izgbile od Španije razultatom 65:59, a potom i drugu utakmicu koja je bila po rasporedu od ekipe Kanade rezultatom 71:67.

IZNENAĐENJE: Iz Sampdorije prelazi u niži rang (FOTO)

Sonja Petrović / Izvor: Reuters

Maljkovićeva smatra da je osnovni problem ekipe što fizički ne može da parira protivnicama.

- Stalno pričam o fizičkoj igri, još od prvog dana kada smo se okupili, kada su izvučene grupe. Dobili smo ubedljivo težu grupu u „atletici“. Mi tu ne možemo da pariramo u ovako teškom takmičenju, pogotovo kada se igra ovako dan za danom. Malo vremena smo provele zajedno za tako nešto – rekla je Marina.

Bivši igrač Partizana RUŠI Dejana Stankovića? (FOTO)

Pored „atletike“ koja je jedan od problema sa kojim se susreće ženska košarkaška reprezentacija Srbije, prati ih još jedan vezano za igru na parketu.

Dajana Butulija / Izvor: Reuters

- Dve vodeće igraćice su nam se kasno priključile, da ne kažem i treća Crvendakić koja nije igrala. Najbolji tim je bio na terenu, previše grešaka na samom kraju i to od naših najboljih igračica. Protiv Amerike moramo da damo sve od sebe i da onda pkušamo da pariramo Kini i Senegalu – zaključila je selektorka.

Jedna žena presudno uticala na najskuplji transfer u istoriji fudbala

Srbija će sledeću utakmicu igrati protiv SAD u sredu od 20.30 po srednjoevropskom vremenu, a potom joj slede dueli sa Kinom i Senegalom. (više OVDE)

Piše:
Srbija Danas
09.08.2016. 13:40
Pogledajte više