RUSKINJA MAMI UZDAHE: Lepa je na pesku isto koliko i u vodi (FOTO)

11.08.2016. 14:30
Piše:
Srbija Danas
Julija Efimova / Izvor: Reuters
Toliko lepote nosi sa sobom da gde god da se pojavi mami uzdahe.

Olimpijske igre su uveliko u toku i veliku pažnju privlače plivači i plivačice. Već su se pojedini istakli kako u svojim disciplinama, okitivši se zlatnim, srebrnim i bronzanim medaljama, tako i izgledom.

KLJUČA: Crna Gora i Hrvatska u nokdaunu, šta će biti sa Srbijom?

Jedna od plivačica koja privlači pažnju i mami uzdahe muške populacije, koja prati njene rezultate, a i uživa u njenom izgledu je lepa Julija Efimova

NIKO NEMA ŠTO SRBIN IMADE: Seksi Srpkinja SLUČAJNO zaludela planetu (FOTO)

Julija je jedna od sportista koja je bila na listi onih kojima sleduje suspenzija zbog sistemskog dopinga u Rusiji. Sud za sportsku arbitražu sportistima iz Rusije je u poslednjem trenutku dozvolio učešće. Zbog svih dešavanja oko doping skandala, Julija je na olimpijskom borilištu svaki put bila dočekana zvižducima. (više pogledajte OVDE)

HOĆEMO REPRIZU: Do sada smo pucali ĆORCIMA, ali DANAS bi sve moglo da se PREOKRENE (VIDEO)

Pliuvačica je na dodeli medalja imala i jedan peh sa svojom koleginicom iz Amerike. Lili King osvojila je zlato, ali njeno ponašanje nije bilo ni nalik sportskom ponašanju. Na postolju koje je obezbeđeno za prva tri mesta, Amerikanka nije htela da čestita Ruskinji već ju je nazvala "doping prevarantom".

Ruskinja je sigurno jedna od najlepših sportiskinja koja je učestvovala na Olimpijskim igrama u Riju, a na društvenim mrežama je podelila slicicu ispod koje je napisala da se pozdravlja sa Rijom i da joj već nedostaje, ali je isto tako i obećala da će mu se i vratiti.

KAD TO KAŽE DIJEGO: Maradona je oduševljen Delpom, a za Novaka je rekao nešto NEVEROVATNO! (FOTO)

Piše:
Srbija Danas
11.08.2016. 14:30
Pogledajte više