SVE DALJE OD MEDALJE: Španci u VELIKOM problemu pred završne bitke (FOTO)

18.08.2016. 19:26
Piše:
Srbija Danas
Gasol / Izvor: Reuters
"Crvena furija" sutra igra protiv SAD u polufinalu.

Reprezentacia Španije mogla bi od favorita za osvajanje bronzane medalje da postane autsajder u očekivanom duelu za treće mesto. Najbolji igrač Španije Pau Gasol povedio se tokom meča protiv Francuza i minimalne su šanse da igra sutra protiv SAD u polufinalu, a veliko je pitanje i da li će biti spreman za nedelju i meč za treće mesto, jer je nerealno očekivati da "crvena furija" iznenadi "drim tim".

HRVATI SE PITAJU ZAŠTO: A odgovor je veoma PROST i ONI ga dobro ZNAJU (VIDEO)

"POSTER" POKRENUO LAVINU: Tviteraši CELOG SVETA pišu o Raduljicinom ZAKUCAVANJU preko Šarića (FOTO)

Gasol je protiv Francuza povredio mišić potkolenice desne noge, zbog čega je proveo na terenu veoma malo vremena i postigao samo pet poena. Iskusni 36-godišnji krilni košarkaš, najbolji igrač "crvene furije", ima minimalne šanse da bude spreman za sutra, ali selektor Serđo Skariolo upozorava da je moguće da ne bude spreman ni za nedelju. 

FIBA ODLUČILA: Srbija polufinalni meč protiv Australije igra u OVOM terminu (FOTO)

- Situacija nije dobra. Gasol ima povredu, a njegovo zdravlje je najvažnije. Nećemo rizikovati ako ne bude potpuno spreman - rekao je italijanski stručnjak.

PRAVE REČI: Evo kako je Teo odgovorio na izjavu Mirka Novosela (FOTO)

Izostanak Gasola u već viđenom duelu za bronzu, protiv poraženog iz duela Australije i Srbije, bio bi veliki hendikep za "furiju". Gasol je na ovom turniru postizao 17 poena u proseku, uz 8,7 skokova i 2,3 asistencije.

JUČE JE BOLELO: Evo šta kaže Ivana Španović kako je danas (FOTO)

Piše:
Srbija Danas
18.08.2016. 19:26
Pogledajte više