UVEK GOSPODIN

REAKCIJA KOJA SE ČEKALA: Habib odgovorio na samouverenu prozivku proslavljenog borca

01.04.2024. 18:32
Piše:
Srbija Danas
Habib Nurmagomedov / Izvor: Profimedia
Žorž Sent Pjer komentarisao je kako bi izgledala borba između njega i neporaženog Habiba Nurmagomedova. U "Pound 4 Pound" podkastu Henrija Kehuda i Kamaru Usmana podelio je svoje mišljenje.

- Bio sam dovoljno samouveren da prihvatim tu borbu i znao sam da ću ga, ako prihvatim tu borbu, pobediti tog dana na tom određenom mestu. Pobedio bih ga sigurno jer da je došao da vrši pritisak na mene, završio bi na leđima. Imao bih samopouzdanja da pokušam to da učinim. Dakle, moja strategija, da sam išao protiv Habiba, bila bi da održim borbu koliko god mogu u sredini i da se ne bojim da ga srušim. Mislim da bih možda bio prvi čovek s kojim se borio ili jedan od retkih koji bi pokušali da ga sruše, a srušio sam sve s kojima sam se borio - kaže on.

 

Sent Pjer je uživao u dominantnom periodu kao UFC-ov prvak velter kategorije pre nego što se vratio nakon četvorogodišnje pauze kako bi pobedio Majkla Bispinga, vlasnika titule u srednjoj kategoriji 2017. godine.

I on i Nurmagomedov izgledaju zadovoljno u penziji, ali i dalje postoje glasine o njihovom potencijalnom povratku u UFC i njihovoj međusobnoj super borbi.

Dagestanski "Orao" na svom je Instagram profilu reagovao je na Sent Pjerove komentare. Vrlo kratko i s puno poštovanja prema Kanađaninu, napisao je sledeću objavu.

- Mnogo toga sam naučio od ovog tipa. Čak i slušati ga kako priča o meni je jako zanimljivo - stoji u objavi.

Četiri godine nakon preranog penzionisanja u dobi od 32 godine, Nurmagomedov ne pokazuje želju za povratkom u sport koji ga je proslavio. Zapravo, udaljio se od MMA u potpunosti, povukao se čak i kao trener kako bi više vremena mogao provoditi sa svojom porodicom.

 

Piše:
Srbija Danas
01.04.2024. 18:32
Pogledajte više