HRVATSKA NE IDE NA OI: Gol u POSLEDNJIM SEKUNDAMA ugasio svaku nadu (VIDEO)

15.03.2021. 09:07
Piše:
Srbija Danas
Rukometna reprezentacija Hrvatske / Izvor: FOTO: YoutubePrintscreen/Helena Brajdic
Tuga u komšiluku.

Rukometna reprezentacija Hrvatske neće učestvovati na Olimpijskim igrama u Tokiju pošto su im Portugalci nestvarnim preokretom u finišu meča protiv Francuske zapečatili sudbinu. 

 

 

 

Hrvatska je savladala Tunis u kvalifikacijama za plasman na OI, ali bilo je potrebno samo da Francuska ne izgubi protiv Portugala.

Međutim, tim koji je Srbija nedavno pobedila u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo, nije uspeo da ostane neporažen protiv Portugalaca, koji su u poslednjim sekundama stigli do trijumfa 29:28.

Zbog toga je u hrvatskoj javnosti veliko razočarenje, imajući u vidu da je njihova rukometna selekcija bila jedan od najvećih ponosa tamošnjeg sporta.

Naslovi poput "Pa da ti srce pukne" opisivali su pobedu Portugala i kraj nadanja Hrvatske. Evo kako je izgledala završnica meča Portugala i Francuske, u kojem su uspeli da stignu do vođstva, da bi se u poslednjoj sekundi i odbranili.

Usledilo je veliko slavlje Portugalaca koji su se tim pogotkom plasirali na Igre u Tokio!

Hrvatska će tako po tek drugi put u svojoj istoriji propustiti OI, posle Sidneja 2000. godine.

Dvostruki olimpijski šampioni su tako potpuno podbacili, nakon što su u januaru doživeli i debakl na Svetskom prvenstvu u Egiptu.

 

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Karolina Muhova češka teniserka

The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.

 

Piše:
Srbija Danas
15.03.2021. 09:07
Pogledajte više