NASMEJANA POSLE SVEGA: Ivana Španović sletela u Beograd i OVIM REČIMA ponovo ODUŠEVILA naciju

13.08.2017. 23:43
Piše:
Srbija Danas
Ivana Španović / Izvor: MN Press
Podrška stiže sa svih strana.

Srpska heroina Ivana Španović doletela je kasno večeras u Beograd posle nastupa na Svetskom prvenstvu u Londonu na kom je u petak uveče, na veoma bizaran način, ostala bez zlatne medalje. Španovićeva je sletela na aerodrom Nikola Tesla malo pre 23 časa, a sačekali  su je brojni prijatelji, ali i novinari, koji su nestrpljivo čekali da čuju njene reči. 

MREŽE GORE: Fantastična KARIKATURA Ivane Španović postala APSOLUTNI hit na internetu! (FOTO)

PA ONA JE LAVICA: Evo šta je Ivani Španović posle svega vratilo osmeh na lice (FOTO)

- Hvala vam na dočeku. Povređena sam i teško mi je, ali ne osećam se mnogo loše jer sam ovih dana dobila fenomenalnu podršku sa svih strana, stigle su mi hiljade poruka podrške, najviše od prijatelja i navijača iz Srbije, ali i iz inostranstva. Najveća ironija u celoj priči je da je ovo bilo poslednje takmičenje sa brojem na leđima. Za mene je najvažnije bilo da sam se u Londonu pojavila spremna za skok preko sedam metara i medalju, konačno nisam imala probleme sa povredama, ali sudijina je bila zadnja. Meni ne treba upitna zlatna medalja, ali znam da ću je kad tad osvojiti. najviše me je povredilo što je komisija rekla da mi mislimo da trag nije onak koji su sudije odredile, ali mi nismo imali moć da bilo šta promenimo. Sledeći cilj je Dijamantska liga, ali to će biti samo utešna nagrada posle svega - rekla je Ivana Španović, ne skidajući nijednog trenutka osmeh sa lica.  

HVALA ČELSIJU: Tek je počeo, a Matić već proglašen za igrača utakmice (FOTO)

Ivana je dodala da se čula i sa rivalkom iz trke za medalju:

-  Kasnije sam se dopisivala sa Tijanom Bartoletom, i uputila mi je čestitke na svemu što sam uradila do sada i to kako sam izdržala celu ovu situaciju. Ja sam navikla da se borim i niko mi nije kriv za neuspeh. Jednostavno moraš da zaslužiš uspeh.  Dobro se osećam oko toga šta rivali misle o meni, to mi mnogo znači.

POSLE PORAZA OD 32 POENA RAZLIKE: Selektor Grčke izjavio da mu je ŽAO Srbije (FOTO)

 

Piše:
Srbija Danas
13.08.2017. 23:43
Pogledajte više