KOVAČ POZIVA NA OPREZ: Turci nisu naivni, pobedili su Rusiju

10.09.2021. 12:03
Piše:
Srbija Danas
Slobodan Kovač / Izvor: MN Press
Poznat cilj Orlova.

Selektor odbojkaške reprezentacije Srbije Slobodan Kovač oglasio se pred osminu finala Evropskog prvenstva sa Turskom rekavši da je jasno šta je cilj našeg tima protiv koga god da igra.

PODRŽI NOVAKA NA PUTU KA ISTORIJI - Meridian ti donosi NAJVEĆI BONUS NA SVETU

PODRŽI NOVAKA NA PUTU KA ISTORIJI - Meridian ti donosi NAJVEĆI BONUS NA SVETU

OTVOREN PUT DO POLUFINALA: Poznati parovi osmine finala za odbojkaše

OTVOREN PUT DO POLUFINALA: Poznati parovi osmine finala za odbojkaše

– Turska je mlada i interesantna reprezentacija, lider je Adis Lagumdžija, sin nekadašnjeg reprezentativca Jugoslavije Ekrema. Igraju dobru odbojku, u prvom kolu su dobili Rusiju, ali naš cilj se zna – rekao je Kovač.

Srbija i Turska sastaće se u nedelju od 20.30 sati u Gdanjsku, nakon što su aktuelni prvaci Evrope su u grupi A zauzeli drugo mesto, dok je Turska bila treća u grupi C.

– Očekuje nas težak posao, ali sa druge strane mi imamo kvalitet i vreme je da pokažemo naše najbolje izdanje. Došli smo da uzmemo medalju i idemo korak po korak – rekao je selektor Kovač za sajt Odbojkaškog saveza.

Nastavlja se danas srpska Superliga, a od 19.00 igra se vojvođanski derbi između Spartaka i TSC, a očekuje se odličan fudbal, pošto su obe ekipe u dobroj formi. Kvota na keca je 2,50, na iks 3,40, a na dvojku 2,75, dok je GG3+ 1,80. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Spartak - TSC.

Na meč protiv Turske osvrnuo se i jedan od najboljih igrača Srbije Uroš Kovačević.

– Ne poznajemo selekciju Turske, znamo samo jednog njihovog igrača. Sigurno je da su dobar tim, čim su pobedili Ruse. Ipak, mi smo kvalitetniji tim i nadam se da ćemo opravdati ulogu favorita – rekao je Kovačević koji prethodnih dana imao problema sa povredom butnog mišića, ali se oporavlja i boiće spreman za osminu finala.

Piše:
Srbija Danas
10.09.2021. 12:03
Pogledajte više