Najbolji rukomet na Arena sport TV

08.01.2019. 16:45
Piše:
Srbija Danas
Selektor Srbije Nenad Peruničić / Izvor: MN Press
Svetsko prvenstvo u Nemačkoj i Danskoj počinje 10. januara.

Svetsko prvenstvo za rukometaše ove godine održava se u Nemačkoj i Danskoj, a televiziju Arena sport na ovom planetarnom događaju predstavljaće novinari Sreten Rašković i Stevan Stevanović. Arenin dvojac, direktno iz Berlina, sa lica mesta, komentarisaće 15 utakmica grupe A, u kojoj se takmiči i naša reprezentacija.

NAJLEPŠA ŽENA U ISTORIJI TENISA, PA SE POVUKLA NA VRHUNCU KARIJERE: 23 godine kasnije i dalje izgleda SPEKTAKULARNO! (FOTO)

SELEKTOR PERUNIČIĆ PRESEKAO: Ovi igrači predstavljaće Srbiju na Svetskom prvenstvu (FOTO)

Pored mečeva selekcije Srbije, odnosno grupe A, na Arena sport Televiziji svi ljubitelji rukometa mogu ispratiti nastupe ekipa iz regiona, pre svih Hrvatske i Makedonije. Spreman je i bogat studijski program, u kome će redovan gost biti bivši reprezentativac Srbije i osvajač medalje na Evropskom prvenstvu, Nikola Manojlović

Komentator Arena sport TV Sreten Rašković, specijalizovan za prenose rukometnih mečeva, izneo je svoje viđenje nastupajućeg šampionata sveta:

- Pred nama je 26. Svetsko prvenstvo za rukometaše koje će ostati upamćeno kao prvo koje su ugostili višestruki domaćini. Nemačka i Danska će u šest gradova dočekati 24 reprezentacije koje će se od 10. do 27. januara boriti za krunu planetarnog šampiona, a gledaoci Arena sport kanala moći će da uživaju praktično u prenosima svih mečeva.

Naša ekipa biće na licu mesta u Berlinu gde će uz komentar i ostale sadržaje ispratiti takmičenje u grupi A, grupi gde se pored podmlađene reprezentacije Srbije nalaze još domaćin Nemačka, Francuska, Rusija, Brazil i jedinstvena selekcija Koreje, sačinjena od igrača iz Južne i Severne Koreje.

- Ostali predstavnici regiona su Hrvatska i Makedonija, svrstani u grupu B koja je locirana u Minhenu, a tu su još prvak Evrope Španija, Island, Japan i Bahrein – navodi Rašković.

Nemanja Zelenović / Izvor: MN Press

Njegov kolega, takođe komentator Arene, Stevan Stevanović kao bivši aktivni rukometaš usudio se da izdvoji nekoliko favorita za najviši plasman.

- Red favorita predvode svetski prvak Francuska, olimpijski šampion Danska, Španija, Nemačka, Švedska, uz uvek konkurentnu Hrvatsku.

Treba pomenuti da će sistem takmičenja biti kao onaj iz 2011. godine kada smo imali uvodnu grupnu fazu i glavnu fazu, što znači da prolaz dalje u prvom delu turnira može da obezbedi po tri selekcije iz četiri grupe – istakao je Stevan Stevanović.

Nadamo se dobrim partijama izabranika Nenada Peruničića. Uživajte u najboljem rukometu na svetu, ekskluzivno na programima Arena sport televizije.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda legendarna američka skijašica Lindzi Von

Piše:
Srbija Danas
08.01.2019. 16:45
Pogledajte više