NENAD PERUNIČIĆ OTVORIO KARTE: Selektor otkrio KRIVCA za očajne igre protiv Francuske (FOTO)

13.01.2019. 11:36
Piše:
Srbija Danas
Nenad Peruničić / Izvor: Reuters
Težak put do drugog kruga.

Srbija je ubedljivo izgubila u drugom kolu svetskog prvenstva za rukometaše. Bolji od izabranika Nenada Peruničića bili su Francuzi.

VRAĆA SE KUĆI: U Humsku stiže poznato ime! (FOTO)

DA LI JE MOGUĆE? Zaludela je sve u Srbiji ulogom Nur u turskoj seriji, a ne znate da je devojka OVE fudbalske zvezde (FOTO)

Naši su se držali prvih dvadesetak minuta, a onda je nastupio potpuni brodolom. Nenad Peruničić ne želi da svaljuje krivicu na igrače. Ipak, ih je on birao.

- Ponavljam, puna je odgovornost moja. Očigledno da neke stvari nisam dobro pripremio niti ih spremio da na ovakvom nivou veruju u 60 minuta. Stare navike koje treba promeniti zahtevaju da se igrači pogledaju međusobno u oči. Tražili su izgovor na klupi u 23. minutu kada smo već vodili, mada sam ih prethodno pustio da probaju neke svoje akcije koje će nisu urodile plodom - rekao je srpski selektor.

Nenad Peruničić / Izvor: Reuters

Sledi dan odmora pa duel protiv Brazila, koji je biti ili ne biti. Ipak, Peruničić reč odmor ne doživljava kao većina.

- Prijaće odmor ako im je mozak na otavi. Moraš malo da ne prespavaš, da malo razmisliš o protivniku sa kojim igraš, a ne da ciljaš suviše unapred. Došli smo ovde da protiv svakog igramo na isti način i istom željom, jer tragično je ako neko ima veću želju od nas na ovom prvenstvu. To sebi ne želim da priznam - zaključio je Peruničić.

Srbija posle dva kola ima jedan bod i nalazi se na četvrtom mestu grupe A iza Nemačke, Francuske i Rusije, a ispred Brazila i Koreje.

 

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda najzgodnija brazilska odbojkašica Taisa.

 

Piše:
Srbija Danas
13.01.2019. 11:36
Pogledajte više