OBRADOVIĆ UPOZORAVA: Švedska mora da se vadi protiv nas (FOTO)

01.12.2018. 17:18
Piše:
Srbija Danas
Ljubomir Obradović / Izvor: MN Press
Utakmica se igra sutra od 18 časova.

Ženska rukometna reprezentacija Srbije takmičenje na Evropskom prvenstvu počela je pobedom protiv selekcije Poljske, a selektor Ljubomir Obradović nije krio zadovoljstvo načinom na koji su njegove izabranice krenule na kontinentalnom šampionatu.

HUMANA PEVAČICA: Karleuša uplatila PARE za VK Partizan. Suma nije MALA (FOTO)

POBEDA SRBIJE: Briljantan start na Evropskom prvenstvu, trijumf posle PREOKRETA (VIDEO+FOTO)

 - Naša 6-0 odbrana je presudila meč. Imamo i spremamo devojke da odgovore na više zahteva u odbrani, da budu polivalentne. Ipak, imali smo veliki broj tehničkih grešaka, to je problem bio - kaže Obradović. - U rezervi imamo četiri odbrane, na turniru u Rumuniji smo koristili tri. Ovde ćemo videti, šta daje rezultat, u zavisnosti od protivnika. Cilj je da ne ukalupimo igračice već da rešavaju date situacije na terenu. Devojke imaju dovoljno iskustva, godina i jednu veoma ozbiljnu medalju iza sebe. Zadovoljan sam njihovim ponašanjem. Bio je ovo početak turnira, želja je ogromna, važnost utakmice veliki. 

Ženska rukometna reprezentacija Srbije / Izvor: MN Press

Srbija će za narednog protivnika na Evropskom prvenstvu imati reprezentaciju Švedske, a meč se igra sutra od 18 časova.

 - Protivnik sa kojim se dobro poznajemo. Videli ste njihovu utakmicu protiv Danske, moraju da se vade na Srbiji. Na nama je da im to ne dozvolimo i sve uradimo kako bismo dobili utakmicu. To je praktično ista ekipa iz kvalifikacija uz dodatak mladog levog beka Masing. Jedino je tu ona neko koga nismo poznavali od ranije, a protiv Danske je postigla tri gola. Moramo na nju da obratimo pažnju u pripremi - upozorio je Obradović.

 

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.

 

Piše:
Srbija Danas
01.12.2018. 17:18
Pogledajte više