OZBILJAN POTRES MOZGA: Hrvatska gimnastičarka doživela nezgodu na treningu (VIDEO)

25.04.2018. 06:08
Piše:
Srbija Danas
Ana Đerek / Izvor: Foto: Printscreen/youtube/Vika Fan
Hitno je prevezena u splitsku bolnicu.

Najbolja hrvatska gimnastičarka Ana Đerek (19) na treningu u ponedeljak je, pri pokušaju preskoka u dvorani za gimnastiku na Poljudu pala na glavu i doživela ozbiljan potres mozga.

TI HOĆEŠ DA BUDEŠ NA SLICI SA MNOM: Ana objavila HIT fotku, pa pomenula Bastijana (FOTO)

OD OVOG NE MOŽE BOLJE: I sestra BLIZNAKINJA prelepe teniserke izgleda kao BOGINJA (FOTO)

Mlada gimnastičarka hitno je prevezena u splitsku bolnicu gde joj je pružena pomoć, a tokom dana će biti odrađena detaljna ispitivanja.

- Bio je to jedan bezazlen skok koji nije trebao tako da se završi. Ana se zagrevala sa trenerom, radili su premet i u jednom trenutku je izgledalo kao da je odustala na pola od skoka i pala je pravo na glavu - ispričao je Anin trener Ivo Borozan.

Hrvatska gimnastičarka je od udarca izgubila pamćenje.

- Svi smo se odmah dotrčali do nje, bila je ošamućena, ali nije slutila da se događa bilo šta ozbiljno jer je sama otišla do svlačionice. Međutim, po dolasku u bolnicu Ana nije mogla da se seti ni koji je dan, ni da je bila na Olimpijskim igrama, delovi memorije su joj se potpuno izbrisali - rekao je trener.

Ana je najbolja hrvatska gimnastičarka. Učestvovala je na OI u Riju, a pre mesec dana je osvojila zlato na Svetskom kupu u Bakuu u vežbama na parteru.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.

Piše:
Srbija Danas
25.04.2018. 06:08
Pogledajte više