PREDSEDNIK VUČIĆ ČESTITAO: Svaka medalja osvojena za Srbiju čini nas ponosnima

29.07.2017. 18:52
Piše:
Srbija Danas/Tanjug
Aleksandar Vučić / Izvor: Profimedia
U meču za treće mesto srpski nacionalni tim pobedio Grčku.

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić čestitao je srpskim vaterpolistima osvajanje bronzane medalje na Svetskom prvenstvu, koje je održano u Mađarskoj.

SP U BUDIMPEŠTI: Delfini se vraćaju sa MEDALJOM, bronzom ZLATNOG sjaja (VIDEO+FOTO)

Ministar Udovičić čestitao vaterpolistima na medalji i NEVEROVATNOM nizu (FOTO)

- U ime građana Republike Srbije i u svoje ime, čestitam vam pobedu koju ste ostvarili u borbi za treće mesto na ovogodišnjem Svetskom prvenstvu u vaterpolu. Svaka medalja osvojena za Srbiju čini nas ponosnima. Duboko verujem da ćete na narednim prvenstvima ostvarivati pobede i donositi nam radost - navodi se u čestitki predsednika Aleksandra Vučića, saopštila je Služba za saradnju sa medijima predsednika.

BRONZANI DELFINI: Pokazali smo da smo kvalitetniji

Čestitku je uputila i predsednica Vlade Republike Srbije Ana Brnabić

Ana Brnabić / Izvor: Tanjug

- Upućujem vam najiskrenije čestitke povodom osvajanja bronzane medalje na Svetskom prvenstvu. Zadovoljstvo je bilo gledati vašu maestralnu igru tokom ovog takmičenja u Mađarskoj, kao i mnogo puta do sada. Vaša snaga, upornost i posvećenost potvrda su da se zajedničkim radom i snažnim timskim duhom postižu najbolji rezultati. I ovoga puta, na zadovoljstvo svih građana Srbije koji su bili uz vas, potvrdili ste da je važno do samog kraja igrati rame uz rame u timu, svom snagom i srcem. Na svakom takmičenju od vas učimo da su posvećenost cilju, vera i neodustajanje ključ uspeha. Uverena sam da ćete i dalje ostati uzor i inspiracija mladim ljudima i sportistima. Još jednom vam srdačno čestitam i želim vam još puno novih uspeha i medalja na narednim takmičenjima - istakla je u čestitki predsednica Vlade.

Piše:
Srbija Danas/Tanjug
29.07.2017. 18:52
Pogledajte više