RUKOMETAŠI POSLALI LEKCIJU SVIMA: Srbin i Hrvat se ZAGRLILI u centru Splita

12.01.2018. 11:42
Piše:
Srbija Danas
Dobrivoje Marković i Zlatko Horvat / Izvor: Twitter
Poruka mira.

Srpski reprezentativac Dobrivoje Marković i hrvatski rukometaš Zlatko Horvat sjajnim gestom spustili su tenzije pred duel ove dve selekcije (20.30) na startu Evropskog prvenstva u Splitu.

ČEKA SE RASPLET: Boaći bi mogao da zameni Mitrovića u Njukaslu

STOJKOVIĆ OTKLONIO DILEMU: Moja želja je da ostanem!

Marković i Horvat su se zagrlili, čim su pokazali da je prijateljstvo pre bilo kojih podela među narodima. Do ovog momenta došlo je posle treninga naša reprezentacije u Spaldium Areni u Splitu. Naime, kada su Orlovi izlazili iz hale naišli su rukometaši Hrvatske. Prilikom susreta igrači obe selekciju su se srdačno pozdravljali i grlili, jer su većina njih dugogodišnji prijatelji iz klubova. 

Horvat i  Marković zajedno igraju u Zagrebu i jako su bliski. Kada su se sreli, Horvat je otvorio ranac, izvadio patike i poklonio ih Markoviću.

- Dobro ste videli, dobio sam patike od kapitena. Poklonio mi je i to baš pred utakmicu protiv Hrvatske, ali to vam je to naše tradicionalno ljuto rivalstvo - našalio se Marković dodavši:

- Kako da budem loš sa čovekom s kojim igram dve godine? Spavam s njim, jedem, budim se,... Više njih viđam nego mamu i tatu. Može biti čarki na terenu, ali to je u sportu normalno. Kad se utakmica završi svi smo opet prijatelji - istakao je Marković.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.

Piše:
Srbija Danas
12.01.2018. 11:42
Pogledajte više