SAVIĆ: Neki treneri vole pauzu, a ja tenziju

20.07.2018. 13:07
Piše:
Srbija Danas
Dejan Savić / Izvor: Foto: VSS
U poslednjem kolu u grupi pobeđeni Slovaci.

Vaterpolo reprezentacija Srbije obezbedila je plasman u četvrtfinale Evropskog prvenstva. Pobedom nad Slovačkom (više pročitajte OVDE) samo je potvrđeno prvo mesto u grupi i sada se čeka meč za odlazak u polufinale. Ovaj duel je planiran za utorak, a protivnik će verovatno biti Mađarska. 

- Bilo je oscilacija, ali idemo dalje. Znam da mnogi vole tri dana pauze, ali ja ne spadam među takve trenere. Volim tenziju i moraću da nađem način za nju, i po svemu sudeći biće to kroz pet jakih treninga. O sledećem rivalu ćemo pričati kada dođe vreme - bili su prvi utisci selektora Dejana Savića, a o meču su pričali i Sava Ranđelović i Gojko Pijetlović.

Šampionski tim se NE menja (FOTO)

IVANA NAJAVILA PENZIJU? Evo kad će se to desiti (FOTO)

- Bilo je tvrđe nego što smo mislili. Probali smo neke akcije, ovu pauzu moramo za Mađare da iskoristimo na pravi način. Prvenstvo tek počinje. Sunce nije smetalo, kako nama, tako i njima i nemamo parvo da se žalimo - rekao je Pijetlović, a o suncu (pošto je meč počeo u 11 časova) je pričao i Ranđelović.

- Sreća je da sunce nije bilo jako kao u meču sa Rusijom. Tada dve četvrtine nismo mogli da gledamo. Zadovoljan sam. Svi se dobro osećamo, bolje nego u prva dva susreta. Dižemo se, delujemo bolje i verujem da ćemo sledećeg rivala spremni da dočekamo - kazao je strelac dva gola. 

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.

 

Piše:
Srbija Danas
20.07.2018. 13:07
Pogledajte više