SELEKTOR SAOPŠTIO SPISAK: Ivana Španović PERJANICA našeg tima! (FOTO)

27.02.2017. 16:24
Piše:
Srbija Danas
Ivana Španović / Izvor: MN Press
Dvoransko EP održava se od 3. do 5. marta u beogradskoj "Kombank Areni".

Selektor atletske reprezentacije Srbije, Slobodan Popović, saopštio je spisak takmičara, koji će da učestvuju na Evropskom prvenstvu u dvorani narednog vikenda u Beogradu.

ATLETSKI SAVEZ IMA NOVOG DIREKTORA: Iznenadićete se ko je (FOTO)

Na spisku se nalazi 12 atletičara koji su ispunili norme za nastup na kontinentalnom šampionatu, a to su: Ivana Španović (skok u dalj), Asmir Kolašinac (kugla), Amela Terzić i Goran Nava (1.500 metara), Tamara Salaški i Miloš Raović (400 metara), Lazar Anić i Strahinja Jovančević (skok u dalj), Mihail Dudaš (sedmoboj), Dušan Makević (3.000 metara), Milica Emini (60 metara prepone) i Milana Tirnanić (60 metara).

Asmir Kolašinac / Izvor: MN Press

ZLATNA IVANA: Evo šta je Španovićeva rekla o Balkanskoj bronzi i REKORDU (FOTO)

Ovim povodom je Atletski savez Srbije izdao saopštenje u kojem stoji:

- Nošeni podrškom s tribina, koja je najpotrebnija uvereni smo da će Srbija biti bogatija za evropska odličja i za ponos svih naših građana. I zato poziv celokupnoj sportskoj javnosti da dođe u Arenu u što većem broju i pruži odgovarajuću podršku svim našim takmičarima. Kada smo već poznati i priznati kao vrsni organizatori velikih sportskih događaja, da budemo na visini i kada je poseta u pitanju. I, naravno, navijati fer i sportski.

SENZACIJA: Crno-beli SRUŠILI šampiona Evrope (FOTO)

Dvoransko Evropsko prvenstvo održaće se od 3. do 5. marta u beogradskoj "Kombank Areni".

 

Piše:
Srbija Danas
27.02.2017. 16:24
Pogledajte više