SPEKTAKL U SRCU BEOGRADA: Međunarodno triatlonsko takmičenje u glavnom gradu (FOTO)

21.11.2018. 10:46
Piše:
Srbija Danas
Triatlon Beograd / Izvor: Foto: promo
Treću godinu za redom prestonica Srbije domaćin najizdržljivijim svetskim sportistima.

Beograd će treću godinu za redom biti domaćin najboljim svetskim triatloncima, koji će se okupiti 22. septembra 2019. godine na Adi Ciganliji, kako bi odmerili svoju fizičku i mentalnu spremnost na najuzbudljivijoj triatlonskoj trci u regionu -11TRI Belgrade i postali najizdržljiviji ljudi.

ŽELI HET-TRIK TITULA: Ivana Španović se sprema za nove izazove

SUROVA KAZNA: Britanski atletičar suspendovan na četiri godine zbog dopinga (FOTO)

Triatlon je najbrže rastući sport u svetu po popularnosti i pruža mnogobrojne mogućnosti. 11Tri Belgrade trka je organizovana po najvišim standardima i po ugledu na najveće svetske triatlonske trke u polu distanci (Ocean Lava, Ironman 70.6, Challenge i sl.) u formatu 1.9 km plivanje, 90 km bicikl i 21.1 km trčanje. Ovogodišnja trka11TRI Belgrade je imala preko 300 učesnika iz celog sveta, a sledeće godine se očekuje učešće minimum 600 triatlonaca koji će se boriti za svoj novi lični rekord na najbržoj stazi u regionu i šire.

Triatlon / Izvor: Foto: promo

Ukoliko volite da plivate, vozite bicikl i trčite, 11Tri Belgrade je idealna trka za vas i vaše individualno učešće. Ali takođe, ukoliko niste još uvek spremni za ceo triatlon, ali ste dobri u nekoj od pomenutih disciplina i imate prijatelje koji su isto tako dobri u preostalim disciplinama i voleli bi ste da se oprobate u triatlonu, pravo rešenje za vas jeste naša štafeta koja nudi mnogo mogućnosti za nešto novo - ispišite jedno posebno poglavlje svog života i timski postanite jedni od najizdržljivijih ljudi na svetu.

Triatlon / Izvor: Foto: promo

Otvorene su prijave za 11TRI Belgrade 2019, prijavite se na vreme i budite deo jednog velikog sportskog događaja u srcu Beograda i još jednog spektakla za pamćenje koji vas čeka na trećem izdanju triatlonske trke11TRI Belgrade! Više informacija o prijavama kao i samom događaju možete pronaći na sajtu www.triathlon.rs.

 

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.

 

Piše:
Srbija Danas
21.11.2018. 10:46
Pogledajte više