USPEŠNA PROVERA: Odbojkašice Srbije pobedile Meksiko pred početak SP

23.09.2018. 15:06
Piše:
Srbija Danas
Ženska odbojkaška reprezentacija Srbije / Izvor: Profimedia
Rezultat na kraju je bio 4:0.

Ženska odbojkaška reprezentacija Srbije odigrala je protiv selekcije Meksika poslednju pripremnu utakmicu pred početak Svetskog prvenstva u Japanu.

ZNAČAJNA STVAR ZA PARTIZAN! Veliki igrač najavio povratak među crno-bele (FOTO)

TCR: Borković osvojio nove bodove na legendarnoj stazi (FOTO)

Izabranice Zorana Terzića su u Salt Areni u Hofuu sva četiri seta rešile u svoju korist - na kraju je bilo 4:0, po setovima 25:13, 25:14, 25:10 i 25:17, posle 82 minuta igre.

Meč protiv Meksika trebalo je da bude priprema za duel sa Dominikanskom Republikom na otvaranju planetarnog šampionata, ali se Meksikanke nisu pokazale kao odgovarajući sparing partner, zbog čega je i odigrano četiri seta.

- Vrlo je teško reći koliko smo dobro odigrali jer se Meksiko nije pokazao kao dovoljno kvalitetna ekipa. Ima u tom sastavu nekoliko igračica koji zaslužuju pažnju, ali ostale nisu na nivou na kome smo očekivali da će biti. Lako smo dobili ovu utakmicu. Neke stvari smo odradili dosta dobro, pogotovo u početku. Posle je došlo do opuštanja. Sve u svemu, nije izgledalo loše - komentarisao je selektor Terzić.

- Bitno je da su sve devojke zdrave i da su sve dobile priliku da igraju. Možemo da kažemo da je uspela poslednja priprema. Imamo još nekoliko dana da neke stvari, pre svega servis, dovedemo u red do početka turnira. Treba naglasiti da imamo maksimalne uslove za pripreme, da su domaćini izuzetno ljubazni.

Seniorke Srbije će u Hofuu ostati do 27. septembra, kada je predviđen polazak u Hamamacu.

Evropske šampionke igraće u D grupi sa Brazilom, Dominikanskom Republikom, Portorikom, Kazahstanom i Kenijom.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.

Piše:
Srbija Danas
23.09.2018. 15:06
Pogledajte više