VAŽNO ZA NAVIJAČE SRBIJE: Ruske vlasti preporučile najbolji način za dolazak u Kalinjingrad (FOTO)

13.04.2018. 15:36
Piše:
Srbija Danas/Sputnik
Kalinjingrad / Izvor: Profimedia
Bliži se start Mondijala.

Vlasti Kalinjingradske oblasti preporučile su navijačima koji nameravaju da tokom Svetskog prvenstva u fudbalu posete tu rusku enklavu, koja se nalazi između Poljske i Litvanije, zbog veće bezbednosti prilikom prelaska granice, umesto drumskog, koriste avionski prevoz. Dolazak u Kalinjingradsku oblast tokom Mundijala biće bezbedniji avionom, jer se na graničnom prelazu sa Poljskom očekuju velike gužve, preporučili su zvaničnici.

PRESEKLI: Premijerligaši su se izjasnili o VAR tehnologiji

ŽREB ZA LIGU EVROPE: Sudar divova u polufinalu

DERBI JE ZA NEŠTO VIŠE OD 24 SATA: Fudbaleri Zvezde ne NEOČEKIVANOM mestu (VIDEO)

- Poznato je da mnogi putnici putuju kroz Poljsku. Nisam siguran da je to dobar plan. Trebalo bi da o tom razmišljaju na vreme, jer će saobraćaj preko granice biti intenzivan - izjavio je ministar kulture i turizma Kalinjingradske oblasti, Andrej Jermak.

On je dodao da će bezbednost biti jedan od prioriteta tokom Svetskog prvenstva i da će provere na granici biti veoma ozbiljne.

- Saobraćaj će biti veoma gust, preporučujemo dolazak avionom u Kalinjingrad - istakao je Jermak.

Rusija će od 14. do 15. jula biti domaćin Svetskog prvenstva u fudbalu. Utakmice će se igrati u 11 gradova, u Kalinjingradu, Moskvi, Kazanju, Nižnjem Novgorodu, Rostovu na Donu, Samari, Saransku, Sočiju, Sankt Peterburgu, Volgogradu i Jekaterinburgu.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE

Piše:
Srbija Danas/Sputnik
13.04.2018. 15:36
Pogledajte više