CELA SRBIJA ČEKA OVAJ MEČ: Poznato kada će Nole na TEREN protiv Kližana! (FOTO)

03.07.2017. 19:47
Piše:
Srbija Danas
Novak Đoković / Izvor: Profimedia
Prvi reket Orlova kreće u pohod na četvrti pehar Vimbldona.

Novak Đoković u utorak počinje pohod na još jedan Vimbldon. Najbolji srpski teniser pokušaće da četvrti put u karijeri osvojio nezvanično prvenstvo sveta u belom sportu, a prva prepreka na tom putu biće mu Martin Kližan iz Slovačke.

VIMBLDON: Viktor je JEDINI predstavljao Srbiju, MEČ protiv Nemca IMAO je IZNENAĐUJUĆI rasplet! (FOTO)

RAFA SE RAZBESNEO: Španac DEMOLIRAO rivala i PROSLAVIO veliki JUBILEJ! (FOTO)

Njihov meč igra se na centralnom terenu i neće početi pre 15 časova. Prethodno će snage, u ženskoj konkurenciji, odmeriti prva igračica WTA tura Anđelika Kerber iz Nemačke i naturalizovana Amerikanka Irina Falkoni. Posle Đokovićevog duela, program zatvaraju Švajcarac Rodžer Federer i Ukrajinac Aleksandar Dolgopolov.

Martin Kližan / Izvor: Profimedia

ŠOK NA STARTU: Veliki favorit se predao već u prvom kolu Vimbldona (FOTO)

Nole je do sada tri puta igrao protiv Slovaka i uvek pobeđivao. Poslednji put ove godine, u meksičkom Akapulku sa 2:0 (6:3, 7:6 (7:4)), dok je dva trijumfa zabeležio 2015. na Mastersima u Šangaju istim rezultatom (6:2, 6:1) i Majamiju 2:1 (6:0, 5:7, 6:1).

Treći reket Orlova Janko Tipsarević sastaje se sa Amerikancem Džaredom Donaldsonom, u poslednjem meču dana na borilišu 7, dok će Dušan Lajović na terenu 5 ukrstiti reket sa Stefanosom Ciprisom iz Grčke. Njih dvojica otvaraju program u 12.30.

Jedina predstavnica u ženskom singlu Jelena Janković, igraće na terenu broj 2 (ne pre 13.30), protiv favoritkinje Agnješke Radvanske iz Poljske. Njihov duel na programu je posle muškog okršaja Noletovog prijatelja Huana Martina Del Potra (Argentina) i Australijanca Tanasija Kokinakisa.

Piše:
Srbija Danas
03.07.2017. 19:47
Pogledajte više