ĐOKOVIĆ BEZ DLAKE NA JEZIKU: Evo kome je Nole PRODUŽIO život i kada će OSVOJITI 21. Gren slem titulu

22.02.2021. 12:18
Piše:
Srbija Danas
Novak i Srđan Đoković / Izvor: MN Press
Najbolji teniser sveta odbranio Australijan open.

Srđan Đoković, otac najboljeg tenisera sveta Novaka Đokovića, gostovao je u jutarnjem programu TV Hepi i tom prilikom govorio o uspesima svoga sina.

LEK ZA DOSADU I BRZI KEŠ: Saznajte kako se OSVAJA DŽEKPOT vrlo lako uz par poteza!

LEK ZA DOSADU I BRZI KEŠ: Saznajte kako se OSVAJA DŽEKPOT vrlo lako uz par poteza!

BRUKA I SRAMOTA: Australijanci bedno NAPALI Novaka, zbog izjave koju nije ni REKAO! A tiče se vakcine protiv korone

BRUKA I SRAMOTA: Australijanci bedno NAPALI Novaka, zbog izjave koju nije ni REKAO! A tiče se vakcine protiv korone

KADAR NEVERA: Nole šetao plažom, trudna gospođa podigla majicu – potpiši se, šampione! (FOTO)

KADAR NEVERA: Nole šetao plažom, trudna gospođa podigla majicu – potpiši se, šampione! (FOTO)

HIT: Novak UPAO na venčanje i "ukrao" mladencima SLAVU (VIDEO)

HIT: Novak UPAO na venčanje i "ukrao" mladencima SLAVU (VIDEO)

Brajton bi pobedom uplovio u mirne vode i blagi je favorit sa kvotom 1,90. Pogledajte sve kvote Mozzart kladionice za meč Brajton – Krisal Palas.

Otac srpskog asa napomenuo je da Novak nikome nije dao povoda da ga mrzi ili kritikuje.

- Tako se ponašaju i prema nama kao zemlji, pa i prema njemu kao pojedincu. To je jedini način da ga spreče. Sve će uzeti i ovako, samo su produžili agoniju još godinu dana. Umesto da se predaju i da shvate da je Novak najbolji. Teško podnosi nepravde. Ova užasna priča o filmu Gage Antonijevića je pokazala koliko mi imamo strašnih problema. Svako od tih naroda oko nas ima nekih problema oko nas. Zašto je to tako? Ne znam. Verovatno je to zato što smo najbolji i što nikada nikoga nismo napadali, nego smo branili svoje - rekao je Srđan u jutarnjem programu TV Hepi, a potom nastavio:

- Moraće da prihvate da je Novak najbolji teniser i jedan od najboljih sporista na svetu! To je konačno! Rezultati koje Novak postiže mu daju snagu u svemu što izgovori i radi. On je najbolji sportista i dolazi iz Srbije.

Srđan Đoković se osvrnuo na generacije koje dolaze, ali i Novakove karakteristike.

- Što je stariji sve više liči na mene. Mladi teniseri koji dolaze su fantastični. Kolo sreće se orkeće, većina njih je iz Rusije. Širi se taj srort, a zapadnjaci moraju da shvate da i mi znamo da udaramo lopticu. Ali da pre toga razmislimo. Oni su mislili da mi to ne znamo, ali Novak je sve to promenio. Medvedev će biti veliki šampion, ali će morati da sačeka ga Novak, Nadal i Federer završe karijeru.

Stariji Đoković se osvrnuo na Noletov odnos prema svojim rivalima.

- Novak zna šta smo mi prošli. Nikada nije imao podršku od Nadala i Federera. Ne bori se za sebe, bori se za mlade. Odrekao se milion dolara. Snimamo nešto o svim Novakovim lepim manirima tokom cele karijere. Kako se ponaša prema svima, kako pruža ruku kada izgubi. Nikada nije dobio nagradu za fer-plej.

Srđan uverava da je prvi reket sveta "prisutan" u svakoj normalnoj kući u Srbiji.

- Novak je rezultatima pokazao da nismo najgori na svetu i da nemamo čega da se živimo. On je član svake normalne kuće u ovoj zemlji. Možda samo dva posto ljudi ne razmišlja tako. Narod prihvata Novaka kao član porodice. On je mom ocu produžio život, samo je čekao njegove mečeve. I takvih slučaja je mnogo - kaže otac najboljeg srpskog i svetskog tenisera.

Naglasio je da uskoro očekuje rušenje večnog Gren slem rekorda, od 20 titula koliko imaju Rafael Nadal i Rodžer Federer, najkasnije za godinu-godinu ipo dana.

- U narednih godinu, godinu i po dana, biće najbolji u svim statističkim parametrima. I kada ode u penziju vrlo brzo, šta god da bude radio, čime god da se bude bavio, biće isto toliko uspešan kao i u tenisu. On je srpsko zlato koje će se tek brusiti. On je poslat od Boga ljudi, u najgore vreme po srpski narod i Srbiju, jer je pokazao da smo mi normalan narod, da nismo ubice i divljaci, ne smem ni da kažem ono što sve znam, od koga su svih potekli i gde je sve Srbija bila i izlazila, jer to bože moj, moraš da ćutiš da ne bi izazvao bes tamo nekih stručnjaka koji prekrajanjem istorije sebi daju za pravo da se ponašaju tako kako se ponašaju prema Srbiji istakao je Srđan Đoković.

BONUS GALERIJA

Pogledajte još slika Novaka Đokovića.

The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.

 

Piše:
Srbija Danas
22.02.2021. 12:18
Pogledajte više