Đoković otkrio zašto je njegovo rivalstvo sa Federerom POSEBNO

03.11.2018. 22:28
Piše:
Srbija Danas
Novak Đoković / Izvor: Reuters
Meč rešen posle tri seta.

Publika u pariskoj dvorani "Bersi", kao i širom sveta imala je priliku da gleda novi okršaj dva teniska majstora, Novaka Đokovića i Rodžera Federera. Uspešniji je bio Srbin koji će se u nedelju (15.00) u finalu boriti sa Rusom Karenom Kačanovim. 

MASTERS PARIZ: Epski duel titana u Bersiju, Đoković preko Federera do finala (FOTO)

VELIKA POBEDA: Pogledajte poen za Novakov plasman u finale, trijumfalni POKLIČ i pozdrav sa Federerom (VIDEO)

- Odigrali smo mnogo epskih mečeva, ali je ovaj jedan od najboljih. Tenis na vrhunskom nivou. Uz polufinale sa Nadalom na Vimbldonu, ovo je definitivno najuzbudljiviji meč koji sam odigrao ove godine. To se i očekivalo jer sam igrao protiv Rodžera. Znao sam da moram da dam sve od sebe kako bih pobedio. Zbog toga je naše rivalstvo tako posebno - rekao je Novak posle 47. međusobnog meča (25:22). 

- Kako je servirao večeras, bilo je neverovatno. Oduvek je to bilo njegovo oružje. Večeras je pogađao neverovatno - kazao je Đoković, koji će u ponedeljak preuzeti prvo mesto na ATP listi. 

Kačanov je trenutno 18. teniser ATP liste, a njihov jedini međusobni susret pripao je Novaku u osmini finala ovogodišnjeg Vimbldona. Da podsetimo, Novak je četiri puta do sada bio šampion Mastersa u Parizu (2009, 2013, 2014. i 2015. godine).

SPREMITE SE: Zna se TAČNO kada Novak kreće u napad na novi trofej u Parizu (FOTO)

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitati OVDE.

Pratite nas i na Instagram profilu SrbijaDanas.com.

Piše:
Srbija Danas
03.11.2018. 22:28
Pogledajte više