ĐOKOVIĆA NE BRINE PRITISAK JAVNOSTI: Mogu da uradim nešto posebno, to me izuzetno motiviše

29.08.2021. 16:11
Piše:
Srbija Danas
Novak Đoković / Izvor: Reuters
Počinje pohod na US open.

Novak Đoković u noći između nedelje i ponedeljka počinje pohod na kalendarski slem. Srbin će se u prvom kolu US opena sastati sa Dancem Holgerom Runeom. Svoje utiske pred početak turnira izneo je najbolji teniser planete.

KAD MERIDIAN ČASTI – SVI DOBIJAJU! Odigraj 10 nedobitnih tiketa i BONUS je tvoj!

KAD MERIDIAN ČASTI – SVI DOBIJAJU! Odigraj 10 nedobitnih tiketa i BONUS je tvoj!

ŠVEĐANIN ŠOKIRAO IZJAVOM: Vilander OPET ne veruje u Đokovića

ŠVEĐANIN ŠOKIRAO IZJAVOM: Vilander OPET ne veruje u Đokovića

ODBIO DA SE VAKCINIŠE I SADA USLEDIO ŠOK: Bivši broj ŠEST IZBAČEN sa US Opena

ODBIO DA SE VAKCINIŠE I SADA USLEDIO ŠOK: Bivši broj ŠEST IZBAČEN sa US Opena

Partizan u euforiji posle pobede nad Santa Klarom, kec protiv Radničkog se plaća kvotom 1,25, u kombinaciji sa 3+ raste na 1,75. Pogledajte i ostale Mozzart kvote za meč Partizan – Radnički Niš.

- Pritisak jeste drugačiji, ali ne u potpunosti. Imam priliku da utradim nešto što je uspeo samo Rod Lejver i to me izuzetno motiviše - rekao je najbolji teniser sveta Novak Ðoković uoči starta US Opena.

Nole u Njujorku ima priliku da kompletira kalendarski gren slem i ponovi podvig čuvenog Australijanca iz 1969. godine.

- Nemam problem da se nosim s time, s pritiskom sam se dobro nosio u većini slučajeva tokom karijeri. Uvek sam gledao na pritisak kao dodatnu motivaciju i "gorivo" da igram najbolje kad je najbitnije. Zbog ovakvih situacija i turnira ja i treniram, želim da ispišem istoriju svog sporta - izjavio je Ðoković na konferenciji za medije.

Srpski teniser nije igrao posle neuspeha na Olimpijskim igrama.

- Uzeo sam malo više vremena za odmor, oporavak i pripremu, posle olimpijskog turnira koji je bio scrpljujući u svakom pogledu, ali i inspirativan. Okrenuo sam novi list, trudim se da izvučem neke pouke iz mečeva koje sam odigrao u Tokiju i da pružim maksimum u naredne dve nedelje - istakao je najbolji teniser planete.

Njegov rival na startu, u noći između utorka i srede od jedan sati biće Holger Rune.

Prvog dana, u ponedeljak po srpskom vremenu na teren će Dušan Lajović protiv Bonoee Pera (17 sati), Filip Krajinović protiv Gvida Pelje (20 sati) i Miomir Kecmanović protiv Artura Rinderkneha (22.30), dok će Laslo Ðere u utorak od 17 sati igrati protiv Denisa Kudle.

Nina Stojanović u noći između ponedeljka i utorka igra protiv Arine Sabalenke, Ivana Jorović u ponedeljak oko 21 sat protiv Marije Osorio Serano, a Olga Danilović pola sata kasnije protiv Ališe Parks.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda poznata ruska navijačica Marija Liman

The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.
Piše:
Srbija Danas
29.08.2021. 16:11
Pogledajte više