IZNENAĐUJUĆE REŠENJE: Bivši momak ČUVENE teniserke Novakov novi trener (FOTO)

11.05.2017. 08:27
Piše:
Srbija Danas
Novak Đoković / Izvor: Reuters
Saradnja još uvek nije ozvaničena.

Patrik Muratoglu, trener i nekadašnji momak Serene Vilijams, sedeo u Đokovićevom boksu tokom meča 2. kola mastersa u Madridu protiv Nikolasa Almagra.

PREMIJERNO: Ovako će Novak Đoković biti obučen na Rolan Garosu (FOTO)

Bivši dečko i sadašnji trener Serene Vilijam Patrik Muratoglu trenira Novaka Đokovića u Madridu! Nole je u 2. kolu španskog mastersa savladao Nikolasa Almagra 6:1, 4:6, 7:5, a Muratoglu je sve vreme sedeo u boksu najboljeg srpskog tenisera.

Iako izvori bliski Novaku tvrde da je francuski stručnjak tu bio kao prijatelj, upečatljivo je to da je bio u "Uniklo" opremi koja je Đokovićev sponzor, što obično rade članovi tima. U boksu su sedeli još Novakov srednji brat Marko, ali i španski guru Pepe Imaz.

- Muratoglova akademija i Novakov restoran "Ekvita" sarađuju. Njih dvojica su inače prijatelji, pa je Patrik u Madridu baš u tom svojstvu - tvrde Đokovićevi portparoli.

Francuski trener ima akademiju u Parizu i Nici, koja je blizu Monte Karla, gde Đoković inače živi, pa se često viđaju. Novak je više puta trenirao kod Muratoglua, pa je jasno zašto mu je sada pritekao u pomoć.

Takođe, ovo bi mogao da bude probni period za eventualnu saradnju kada dođe vreme da Đoković preseče ko će zameniti Marjana Vajdu, kog je nedavno otpustio.

Srpski as je u pregovorima sa Andreom Agasijem, koji je kao legenda tenisa svakako veće ime od Muratoglua. Međutim, Francuz bi imao više vremena da se posveti Novaku, posebno sada kada je Serena na porodiljskom i sigurno se neće takmičiti do kraja godine

Piše:
Srbija Danas
11.05.2017. 08:27
Pogledajte više