KAO DA IM JE TRN U OKU: Posle Engleza i Ameri NAPALI Noleta, ponovo ga nazvali IDIOTOM (FOTO)

25.12.2020. 12:58
Piše:
Srbija Danas
Novak Đoković / Izvor: MN Press
Nemaju nameru da ga ostave na miru.

Nema kraja bezraložnim napadima na Novaka Đokovića. Svetski broj jedan trn je u oku inostranim medijima, kako zbog dešavanja na terenu, tako i kad se ne igra. Svaka moguća prilika koristi se da mu se prikači neka “etiketa” i prosto ga ne ostavljaju na miru.

U DUHU PRAZNIKA: Đoković kao irvas (FOTO)

U DUHU PRAZNIKA: Đoković kao irvas (FOTO)

DA NE PROĐE BAŠ PREVIŠE VREMENA: Teniska legenda ponovo kritikovala Novaka

DA NE PROĐE BAŠ PREVIŠE VREMENA: Teniska legenda ponovo kritikovala Novaka

SADA JE SIGURNO - FEDERER IGRA U MELBURNU: Evo kada bi mogao da se sastane sa Novakom

SADA JE SIGURNO - FEDERER IGRA U MELBURNU: Evo kada bi mogao da se sastane sa Novakom

Britanski “Dejli mejl” je u svom izmišljenom izboru dodelio Đokoviću titulu “kovidiota godine” o čemu više možete da pročitate OVDE, a sada su i američki mediji udarili na srpskog asa, i to “ispod pojasa”.

Portal “Deadspine” napravio je listu idiota godine, na kojoj je Novak zauzeo 20. poziciju, a navodi se da Srbin zaslužuje da ga vređaju svake godine!?

Kako su objasnili, lista je sastavljena od osoba koje karakterišu neznanje, nadmenost, zloba i nesposobnost!

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda poznata ruska navijačica Marija Liman.

The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.

 

 

Zaista, od koga god da dolazi, sramno da bilo koji od ovih opisa ide uz Đokovića, jer jedan od najboljih u istoriji tenisa ništa od toga zaista nije.

Denver je u prvom meču nove NBA sezone nesrećno poražen od Sakramenta, a u noći između petka i subote (04.30) u goste mu dolaze veliki rivali Los Anđeles Klipersi. Sjajna košarka nas čeka, kvota na keca je 2,30, a na dvojku 1,75. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Denver - La Klipers.

- Džoker bi mogao da se svake godine nađe na ovoj listi zbog svojih razmišljanja o zdravlju. Đoković je bio domaćin posećenog turnira, nakon kojeg su on i još nekoliko igrača bili pozitivni na koronavirus. Tada su se pojavile i fotografije iz noćnih klubova na kojima su igrači bili. Na US Openu nije bilo Rafaela Nadala i Rodžera Federera, pa je Đoković mogao da se prošeta do titule, ali je u trenutku frustracije lopticom pogodio u grlo linijskog sudiju, zbog čega su ga izbacili sa turnira. Možda je loptica ignorisala njegove emocije - navodi se u objašnjenju američkog portala.

Piše:
Srbija Danas
25.12.2020. 12:58
Pogledajte više