KOMŠIJE PO OBIČAJU: Hrvati bezuspešno pokušali da prisvoje SRBINA Krajinovića! (FOTO)

07.11.2017. 21:54
Piše:
Srbija Danas
Filip Krajinović / Izvor: Profimedia
Mediji se bavili i Filipovim prijateljstvom sa Đokovićem.

Uspeh Filipa Krajinovića, igranje u finalu Mastersa u Parizu, nije ostao nezapažen u Hrvatskoj, naprotiv, tamošnji mediji nisu propustili priliku da pokušaju da prisvoje srpskog tenisera. Na tako nešto ih je podstakla činjenica da je Filip 2011. godine dobio hrvatski pasoš.

POKRENUTA KAMPANJA: Potrebna sredstva za završetak snimanja filma "Skok" o Nataši Kovačević (FOTO)

BIVŠA NBA ZVEZDA U KRITIČNOM STANJU: Legendarnom asu NARUŠENO zdravlje! (FOTO)

- Pasoš sam tražio, jer imam određene olakšice kada su vize u pitanju, ništa drugo. Malo me smaraju sa pitanjima, ali ništa posebno, sve su to gluposti šta pričaju. Prija mi rad sa bratom Marija Ančića, Ivicom, slažemo se na terenu i van njega, što mislim da je važno - rekao je Filip još u vreme kada je vadio pomenutu putnu ispravu.

Hrvatski portal vecernji.hr se danas bavio Filipovim porijeklom, ali i prijateljstvom sa Novakom Đokovićem i preneo Krajinovićevu izjavu o igranju za hrvatsku reprezentaciju.

– Iskreno, nikad u životu nisam dobio ponudu da igram za Hrvatsku. Istina je da nikad nisam ni razmišljao o tim stvarima. Ja sam Srbin, uvek ću igrati za Srbiju – govorio je Krajinović.

LEGENDARNI ČLAN DRIM-TIMA OTKRIO: Novak je NAJBOLJI svih vremena! (FOTO)

Kako hrvatski, tako i mnogi svetski mediji prenose da Novak odavno podržava i pomaže Filipa i da mu je plaćao trenere i ustupio stan u Parizu na određeno vreme zbog teniskih obaveza.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.

Piše:
Srbija Danas
07.11.2017. 21:54
Pogledajte više