MASTERS INDIJAN VELS: U srpskom derbiju Kecmanović bolji od Đerea (FOTO)

12.03.2019. 00:28
Piše:
Srbija Danas
Miomir Kecmanović / Izvor: Profimedia
Trijufm vredan plasmana u osminu finala.

 

U srpskom derbiju u Indijana Velsu, Miomir Kecmanović savladao je Lasla Đerea sa 6:2, 7:6 za plasman u osminu finala i najveći uspeh u seniorskoj konkurenciji. Nekada prvi junior sveta u glavni žreb je stigao kao "laki luzer", a sada je među 16 najboljih.

Đere je veoma nervozno ušao u susret sa mlađim sunarodnikom, što se i te kako odrazilo na prvi set. Kecmanović je iskoristio drugu brejk loptu za vođstvo od 2:1, na svoj servis je bio siguran, a potom je ponovo uzeo servis rivalu za ubedljivu prednost i kasnije, konačnih 6:2 u prvom setu.

U narednom setu, Đere je podigao nivo igre, smanjio greške i primorao Kecmanovića da zaigra i sam mnogo bolje. Kako se počelo sa brejkovima na obe strane i to po dva, nastavilo se sa sigurnijim servisima. To se ne može reći za mladog Miomira Kecmanovića, koji je mogao da izgubi osmi i deseti gem kada je Đere imao brejk lopte, ali Kecmanović se ipak izvukao.

U taj-brejku, Laslo Đere je delovao totalno indisponirano, Kecmanović je napravio razliku koju momak iz Sente nije uspeo da stigne, te je mladi Miomir iskoristio drugu meč loptu za slavlje i prolazak u četvrtu rundu.

Miomir Kecmanović za rivala u osmini finala imaće boljeg iz okršaja između Kanađanina Feliksa Ože-Alijasima i Japanca Jošihita Nišioke.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Natalija Ilić, devojka srpskog reprezentativca Sergeja Milinkovića- Savića

 

 

Piše:
Srbija Danas
12.03.2019. 00:28
Pogledajte više