Nole OTKRIO ko mu je veća PRETNJA, Nadal ili Federer (FOTO)

04.05.2017. 09:52
Piše:
Srbija Danas
Novak Đoković / Izvor: Reuters
Najbolji srpski teniser sprema se za odbranu titule u Madridu.

Turnir Masters serije u Madridu igra se od 7. do 14. maja, a Novak Đoković brani titulu osvojenu prošle godine. Drugi reket sveta je od početka godine uspeo da osvoji samo turnir u Dohi, dok je na svim ostalim tunirima doživljavao neuspehe.

BRAVO ALEKS! Veliki uspeh Krunićeve u Maroku (FOTO)

ATP ISTANBUL: Ovom porazu SRBA malo ko se nadao (FOTO)

Za razliku od njega, Rodžer Federer i Rafael Nadal su ukupno odigrali osam finala, a Španac ponovo važi za favorita na šljaci. Još jedan veliki rival Đokovića, Endi Marej, trenutno prvi igrač sveta mogao bi da poveća prednost u odnosu na Novaka ako srpski teniser ne odbrani titulu u Madridu.

MORAO JE DA SE POVUČE: Porodična tragedija Novakovog prijatelja (FOTO)

 - Rafa je imao odličan start ove sezone, bio je veoma blizu osvajanja Australian Opena i biće vrlo opasan na šljaci. To je svakako podloga na kojoj igra najbolje - rekao je Đoković.

Novak Đoković, Rodžer Federer, Rafael Nadal / Izvor: Profimedia

SPREMA SE ZA ODBRANU TRONA: Novak trenirao u Španiji, pogledajte i kako (VIDEO)

Đoković veruje da je za tenis dobro što se "stari" Federer vratio, jer je bilo pitanja o njegovoj budućnosti posle dužeg odsustva zbog povrede kolena u drugom delu prošle sezone. 

 - Rodžer je u Melburnu pokazao koliko je veliki šampion, vratio se posle šest meseci da bi osvojio još jednu titulu. Odlično je za tenis što se vratio na tur - smatra Đoković.

 

Piše:
Srbija Danas
04.05.2017. 09:52
Pogledajte više