NOVAK JE IMAO VAŽAN USLOV: Direktor ATP turnira u Beču OTKRIO šta je Đoković ZAHTEVAO od organizatora

23.10.2020. 11:05
Piše:
Srbija Danas
Novak Đoković / Izvor: MN Press
Isplivalo.

Posle tačno 13 godina, Novak Đoković će ponovo učestvovati na ATP turniru u Beču. Poslednji put, najbolji srpski teniser igrao je u prestonici Austrije 2007. kada je u finalu pobedio Stena Vavrinku i osvojio pehar. 

EMOTIVNA ISPOVEST NADALA: "Pamtite me kao dobrog čoveka a ne kao šampiona"

EMOTIVNA ISPOVEST NADALA: "Pamtite me kao dobrog čoveka a ne kao šampiona"

POTPUNI KRAH SISTEMA: Danilovićeva izgubila od 560. igračice sveta

POTPUNI KRAH SISTEMA: Danilovićeva izgubila od 560. igračice sveta

JOŠ JEDAN SRBIN U BEČU: Krajinović menja Fonjinija na turniru u Austiji!

JOŠ JEDAN SRBIN U BEČU: Krajinović menja Fonjinija na turniru u Austiji!

Evroligaški El Klasiko dolazi večeras (21.00) u zao čas po gostujući Real Madrid, koji nikako da uhvati ritam od početka sezone. Ne blista ni Barselona, međutim, u daleko je bolje položaju nego Real. Zato je kvota na keca 1,60, a na dvojku 2,55. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Barselona - Real Madrid.

Predstojeći turnir donosi Noletu posebnu motivaciju, jer će do kraja sezone nove bodove moći da osvoji u Beču (500 ATP poena), a potom i na Završnom mastersu u Londonu, gde bi ukoliko osvoji turnir bez poraza u grupnoj fazi mogao da upiše čak 1.300 poena.

To je važno srpskom asu, jer juri rekord po broju nedelja na prvom mestu ATP liste, pa je svaki poen bitan, a i želi goldinu da zavrpi na trinu, šestu godinu u karijeri.

Direktor ATP turnira u Beču Hervig Straka otkrio je detalje pred dolazak Novaka u austrijsku prestonicu, iako do pre 10 dana Novak nije bio planiran da učestvuje.

- Imao je nekoliko dodatnih želja. Kako bi sve funkcionisalo savršeno, mora da ima odgovarajuće okruženje, od hrane do fitnesa, to su stvari koje treba da ispunimo, ali sve je u redu. Nije bilo u pitanju ništa finansijske prirode. Brzo smo se dogovorili, Novak je jednostavno želeo da igra - rekao je Straka, a potom nastavio:

- Ovo je najteže organizovan turnir do sada. Očigledno je da se situacija pogoršava pomalo poslednjih dana i nedelja. Ipak, nema još nijedne naznake da postoji problem da se turnir organizuje jer je sve na profesionalnom nivou što se tiče zaštite - istakao je Herving Straka.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda ruska klizačica Adelina Sotnjikova.

The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.

 

Piše:
Srbija Danas
23.10.2020. 11:05
Pogledajte više