NOVAK NEZADOVOLJAN POSLE DŽONSONA: Mora BOLJE! (FOTO)

14.08.2018. 09:23
Piše:
Srbija Danas
Novak Đoković / Izvor: Reuters
Najbolji srpski teniser pobedom krenuo u pohod na Sinsinati.

Čak devet meč lopti imao je Novak Đoković u duelu sa Amerikancem Stivom Džonsonom (izveštaj pročitajte OVDE), ali je na kraju pobedom započeo pohod na Masters u Sinsinatiju i jedini trofej koji mu nedostaje u bogatoj riznici.

ATP SINSINATI: Marej poražen od Francuza već na startu (FOTO)

NEMA SUMNJE: Poznat PRVI teniser koji će igrati na Završnom turniru u Londonu

Adrijan Manarino / Izvor: Profimedia

Pre 10 godina bila je prva na WTA listi, a pogledajte koje mesto sad zauzima Jelena Janković

Tokom većeg dela Nole je pokazao šampionsku igru, ali je na momente dozvoljavao rivalu da se vrati u meč i propisno ga namuči.

- Iskreno, nisam zadovoljan svojim nastupom. Bilo je delova meča kada sam igrao prilično dobro, ali je trebalo da igram bolje. Mislim da sam igrao dobro u pojedinim delovima meča, ali mislim da sam morao bolje, posebno na meč lopte kada je trebalo da završim posao. Dobra strana je što sam ostao miran i koncentrisan i odigrao neke zaista dobre poene u taj-brejku. Generalno, drago mi je što sam pobedio u dva seta, jer je postajala teška borba, dva sata za dva seta - istakao je Đoković posle pobede nad Amerikancem.

Noletov protivnik u drugoj rundi je Adrijan Manarino iz Francuske, u međusobnim okršajima sastajali su se tri puta i srpski teniser je sve rešio u svoju korist. 

- Pokušavam da pobedim ovde već nekoliko godina. Bilo bi lepo da se to desi, ali nisam igrao ovde tri godine. Uslovi su se malo promenili, ali nadam se da ću uspeti da u svakom meču igram bolje i da dođem do nivoa na kome želim da budem pred kraj nedelje - rekao je Novak Đoković.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.

Piše:
Srbija Danas
14.08.2018. 09:23
Pogledajte više