NOVAKA PITALI ŠTA SE DOGODILO: Izustio je samo nekoliko reči

04.01.2019. 21:34
Piše:
Srbija Danas
Novak Đoković / Izvor:
Srbinu teško pao poraz u Dohi.

Novak Đoković je poražen od Roberta Bautiste-Aguta u polufinalu ATP turnira u Dohi, iako je dobio prvi set i imao kontrolu nad mečom uz brejk prednosti u drugom delu igre. A, onda je Španac zaigrao kao preporođen i iskoristio slabosti u igri srpskog asa.

- Šta se dogodilo? Izgubio sam meč i to je sve.

ODMAH POSLE IZGUBLJENOG MEČA: Razočaranom Novaku nije bilo ni do čega, a onda su njegovi fanovi pokazali kako treba da se navija (VIDEO)

NOVAKU PUKAO FILM: Bes je ISKALIO na NJEMU! (FOTO)

A, onda je nastavio mirnijim tonom.

- Mislio sam da imam meč pod kontrolom, vodio sam u setovima, imao i brejk prednosti, servirao na 4:3... On je odigrao dobar meč, a ja sam promašio neke lake lopte i kao rezultat takvih propusta je gubitak koncentracije u važnim trenucima meča. To se dešava – izjavio je Đoković.

Novinare je zanimalo da li je Novak trebalo da igra i dubl u Dohi, odnosno da li je možda malo preterao sa mečevima na startu sezone.

- Nisam baš najsvežiji, ali dobio sam ono što sam tražio od ovog turnira - što više mečeva, kao pripremu za Australijan open. Generalno sam zadovoljan, ali nisam srećan što sam izgubio ovaj meč. Poražen sam od igrača koji je bio bolji - podvukao je Đoković.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda američka golferka Bler O Nil

Piše:
Srbija Danas
04.01.2019. 21:34
Pogledajte više