NOVAKU NIJE BILO LAKO: Samo je rekao, mnogo sam TUŽAN!

29.12.2017. 14:55
Piše:
Srbija Danas
novak-djokovic / Izvor: Srbija Danas
Poslušao savet lekara.

Povratak Novaka Đokovića na teniski teren očekivan je u petak, ali do toga nažalost neće doći. Najbolji srpski teniser trebalo je da se tenisu vrati na egzibiciji u Abu Dabiju, na Mubadala šampionatu, nakon šestomesečne pauze, ali do toga neće doći.

Novak je ponovo osetio bol u laktu, što je i bio razlog dugog odsustva sa Tura, pa je iz predostrožnosti otkazao nastup u polufinalu egzibicije u Abu Dabiju u kome je trebalo da se sastane se Robetom Bautistom Agutom.

ČIM JE ČUO DA JE NOLE ODUSTAO: Organizatori našli Novaku zamenu, evo ko će igrati umesto njega

KOLENO GA BAŠ BOLI: Nadal MORAO da odustane (FOTO)

Đoković je navijačima i svim ljubiteljima tenisa uputio izvinjenje zbog povlačena.

- Izuzetno sam razočaran što sam prinuđen da se povučem sa turnira u Abu Dabiju. Nažalost, u poslednjih par dana ponovo mi se javio bol u laktu i nakon pregleda lekari su me savetovali da ništa ne rizikujem, da bi trebalo da propustim ovo takmičenje, i da odmah nastavim sa terapijama. Veoma sam tužan jer sam željno čekao da ponovo počnem da igram zvanične mečeve-  rekao je Đoković i dodao:

- Uživao sam u pripremama i radovao se turniru u Abu Dabiju, gde volim da učestvujem. Ostaje da prihvatim ovu situaciju i sačekam rezultate terapija kako bih što pre mogao da se vratim na teren i uđem u pun ritam. Sve ovo može da utiče i na početak sezone i plan turnira koji sam napravio, ali odluka će biti doneta narednih dana.

Australijan open počinje 15. januara, a pre toga je Novak trebalo da nastupi na turniru u Dohi.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.

 

Piše:
Srbija Danas
29.12.2017. 14:55
Pogledajte više