OGLASILA SE ENDIJEVA MAJKA: Džudi OTKRILA kada se Marej vraća na teren (FOTO)

05.03.2019. 16:55
Piše:
Srbija Danas
Endi Marej / Izvor: Profimedia
Nekad prvi teniser sveta pao na 218. poziciju ATP liste.

Iako je posle poraza na Australijan openu, najavio mogući kraj karijere, Endi Marej ne odustaje od povratka na veliku scenu. Nekada prvi teniser sveta, trenutno zauzima 218. poziciju na ATP listi, a nedavno je imao drugu operaciju kuka, od koje se uspešno oporavlja.

OVO NIKAD NIJE REKAO: Novak otvorio dušu - najvažniju odluku u životu sam doneo na Labudovom brdu!

OVO NIKAD NIJE REKAO: Novak otvorio dušu - najvažniju odluku u životu sam doneo na Labudovom brdu!

Britanac je posle prvog Gren slema u sezoni, drugi put podvrgnut hirurškom zahvatu, a njegova majka Džudi Marej najavljuje da će Endi oseća odlično.

Endi Marej, Džudi Marej / Izvor: Profimedia

- Oporavak ide prilično dobro i on naporno radi. Nije mnogo prošlo od operacije i samo vreme će kazati da li može ponovo da se vrati tenisu. Niko ne zna koliko će mu trebati i da li će uopšte moći da se oporavi. Mentalno se oseća dobro, a mi mu držimo palčeve. Ali ako iko to može da uradi, onda je to Endi! - rekla je Džudi Marej.

Istovremeno kada je i najbolji srpski i svetski teniser Novak Đoković otišao na operaciju lakta, Marej pokušava još od Vimbldona 2017. da se vrati na stare slave. Na Ozi openu je eliminisan na startu od Roberta Bautiste Aguta iz Španije, da bi zatim dvostruki olimpijski šampion ponovo otišao na operaciju zbog konstantnih bolova u kuku.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda danska teniserka Karolina Voznijacki.

 

Piše:
Srbija Danas
05.03.2019. 16:55
Pogledajte više