POSLE NAJBOLJEG REZULTATA U KARIJERI: Kecmanović OTKRIO sledeći CILJ (FOTO)

13.03.2019. 15:09
Piše:
Srbija Danas
Miomir Kecmanović / Izvor: Profimedia
Srpski teniser plasirao se u osminu finala Indijan Velsa.

Eliminacijom Lasla Đerea, Miomir Kecmanović napravio je najbolji rezultat karijere plasmanom u osminu finala prvog Mastersa u sezoni. Mladi teniser je slavio u srpskom derbiju u Indijan Velsu i za ulazak u četvrtfinale boriće se protiv Japanca Jošihita Nišioke.

PRŠTALO JE NA TELEOPTIKU: Zvezda slavila u Večitom derbiju omladinaca (VIDEO+FOTO)

PRŠTALO JE NA TELEOPTIKU: Zvezda slavila u Večitom derbiju omladinaca (VIDEO+FOTO)

Preko noći je Miomir došao na naslovne strane, a čestu potcenjivanost od strane "nevernih Toma" video je kao motivaciju da krči put ka teniskoj eliti.

- Navikao sam se na potcennivanje, tako je bilo celog mog života. Negde u malom mozgu me to tera da pokažem svima da nisu u pravu. Ne dotiče me iskreno. Nekada mi daje to dodatnu motivaciju kada mi se ne trenira. Ne znam zašto je to tako, možda im se ne dopadam ili šta god da je, nema svrhe pričati o tome. Nadam se da će se to promeniti - rekao je Kecamanović koji se u osmini finala Indijan Velsa sastaje sa Japancem Jošihita Nišioke.

Miomir Kecmanović / Izvor: Profimedia

Turnir u Indijan Velsu iskoristio je da uživa u igri, jer se ne dešava često da igrač sa 130. mesta na ATP listi stigne do osmine finala prvog Mastersa u sezoni.

- Opušten sam, uživam što sam ovde. Ne bi trebalo da budem ovde ali jednostavno uživam i ko zna možda nikad više ne budem u ovoj situaciji ili možda budem svake godine. Zaista jedva čekam da izađem na teren opet - istakao je Kecmanović, najavivši da mu je sledeći prioritet ulazak među 100 najboljih tenisera planete.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Natalija Ilić, devojka srpskog reprezentativca Sergej Milinković-Savića.

 

Piše:
Srbija Danas
13.03.2019. 15:09
Pogledajte više