RAFA OTKRIO DUGO ČUVANU TAJNU: Španac pominjao Novakove IMITACIJE i koliko su mu SMETALE! (VIDEO)

16.09.2018. 16:13
Piše:
Srbija Danas
Nije mogao više da ćuti.

Novak Đoković nije samo šampion, već i majstor za zabavljanje publike širom sveta. Najbolji srpski teniser više puta je prethodnih godina uveseljavao gledaoce imitirajući dobru drugaricu Mariju Šarapovu i svog velikog rivala Rafaela Nadala. I dok se lepoj ruskinji to izuzetno dopadalo, Španac nije pokazivao blagonaklonost prema Noletovim majstorijama u drugoj oblasti.

DEJVIS KUP: Krstin pobedom overio trijumf Srbije

ATP SANKT PETERBURG: Troicki zaustavljen na startu kvalifikacija (FOTO)

OSAKA POSLE SEDAM DANA: Srećna sam bila kad sam čula Serenine reči

Nekoliko sezona kasnije, Rafa je priznao da mu, ipak, nije smetalo Novakovo oponašavanje njega samog, u trenucima dok izvlači gaće iz "pozadine".

- Što se mene tiče, nije mi uopšte smetalo što me je Novak imitirao, jer sam svestan šta radim na terenu. Znam da imam mnogo rituala i normalno je da me ljudi ponekad imitiraju. Takođe, drago mi je što imam mnogo navijača širom sveta i što me podržavaju - rekao je Nadal na pitanje o imitaciji Đokovića.

Sa druge strane, bivši američki teniser Endi Rodik, nikada nije krio da ga nervira Noletov smisao za humor. Zbog prgavog temperamenta i bavljenja stvarima koje nemaju veze sa rezultatima na terenu, nije ni uspeo da osvoji više od jednog Gren Slema u karijeri. Iz tenisa se povukao 2012. godine.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.

Piše:
Srbija Danas
16.09.2018. 16:13
Pogledajte više